Ne treba tu neko preveliko ždrebe,povozna je ona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne treba tu neko preveliko ždrebe,povozna je ona.
Ugalj...i repu...Ova prikolica lepo izgleda na slici.Ja sam je gledao uživo ,jel vi imate predstavu koliko je to ogromno.Pogledajte koliki je kamion prema njoj,a koliki je traktor prema kamionu.Ona je registrovana 12t i 15t joj je teško.Ima 3 oslonca sa strane za kipovanje i svi su već lomljani i pojačavani,kada bi kipovao 20t svi bi otpali na licu mesta jer nije pravljena za teret nego za kabastu robu.Ovaj trguje ugljom i tolika prikolica im je trbala ranije iz drugih razloga.Pošto razloga više nema , zato je i prodaje da kupi normalnu,inače već bi bila prodata i nebi ni stigla do oglasa
Znaci da su joj unutrasnje dimenzije sanduka 2.45 cm, rj da mogu da stanu dve euro palete po sirini, i naravno moze da kipuje...šta mu to dođe "paletni kiper"
Eeee,samo kad se setim...ja sam vecinom u transportu u sezoni,a do pre neku godinu imali smo samo jednu kiperku prikolicu...a nasu robu smo predavali na mesta koja NISU imali kip rampu...3 godine sam 80% roda izbacivao na ruke-psenica,soja,kukuruz...kakve teretane,kakvi bakraci...To je tačno. Jedino što se onda kod nas uspizde pa ne primaju ni u hangare,a ako slučajno i primaju isti brzo bude napunjen. Kvarova nema nešto... A ako se i desi brzo ga otklone. No doduše zavisi od niza okolnosti.... U svakom slučaju slažem se onda su kiperke zlata vredne!