Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Imo sam pre dve godine slucaj ali hvala bogu dobro sam proso ,na poslu mi puko klin na duplim zmajevkama a nisam imo vazdusne SAME supertitan nema kompresor) kocnice jedna prikolica reg a druga ne jos nema ni broj sasije ni nista a bas ta ocesala kamion i igranka pocela neka rabetina stara sacuvaj boze trulex nista nije strasno ni ocesala i nece da se dogovorimo i docu prvo nasi panduri uzmu mi dokumenta dok nedodje saobracajna ko da sam kriminalac ko da imam gde da bezim ,ja se sklonim sa mesta dogadjaja radi saobracaja i dodju posle skoro dva sata saobracajci i prevare me na foru da nebi firma platila milion dinara kaznu da terete mene ne firmu ,i pisali prilikom mimoilazenja na tucaniku da je doslo do cesanja itd . e sad kad sam doso posle kod sudije nemozes mu objasniti sta je sta i sta se tu desavalo itd proso sam sa 2-3 kaznena boda i sa 9000 kaznom plus sudski troskovi mislim hiljadu i nesto da su bili .

Ceka se se neki zakon,bar tako meni kazu u ams-u kad nazovem,mada sad samo nazovem i pitam ima atesta ,kaze nema i to je to vec sam i sebi dosadio kolko sam ih zvao :D

I da nemora niko da te zaustavi ,desilo se kolegi sakoro osvetljen rotacija na traktoru itd ali isto samo bele tablice ali obe prikolice i zakuca se neki lik i umre u urgentnom ,citava igra bez granica naj..ba covek nit kriv nit duzan ovaj je iso nezemaljskom brzinom skoro je prevrnuo prikolice obe a ovu jednu je skroz pkrivio a na drugoj nabio sasiju a prazne su bile i to ti je sa policijom zlo i naopako jos dan danas kolega ide po sudovima za to .

Ne znam šta je bolje.Sa mojom nisam išao u javni saobraćaj dok je nisam prebacio na zelene table.Sada idem svuda bez ikakve bojazni.

Bele su cisto dokaz da nije kradena i da je nasa tj nije strankinja a tretiraju kao nereg.

Mali paor moj kum vuče sa 560 veću kamionsku od te pune pšenice samo vozač mora da bude profi ne neki amater kad treba da pređe begej može da stavi u nju do 12 tona pšenice i 3 spora pun gas samo ide sporo a po asfaltu stavio je u nju 18 tona pšenice i vidim da vuče.

Ja sam zadovoljan ako sa 560 mogu da vucem oko 8-9t jer me ubi ovo sa malim kikindama treba mi dva dana da ih spremim za zetvu a vremena nikad dosta..

Bas lepa kamijonka samo dal je na Zelene table????? :sta: Ja gledam neku prikolicu a ove Zmajevke mi bas skupe... Ali sad nema vise atesta tako da neznam sta nam je ciniti...

Ja sam vukao sa r65 drugarovu kamionsku sa duplim tockovima,nosivosti 12 ili 15 tona kukuruza vise se ne secam samo znam da sam dok ne izadjem na asfalta samo prvom a na asfaltu 2 pun gas probao sam trecom ali nije bas da se moze kontrolisati lepo.

kako vam se cini ova Gorica, recimo za 2500e?
attachment.php

attachment.php

attachment.php

Nazad
Vrh