Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Bilo je rečeno da ga ne rade dok se ne donese neki pravilnik i da nije moguća registracija na zelene table.

Danas sam zvao.ako nekom treba broj dacu mu da proveri. Moguce ja atestirati kamionsku prikolicu ali.... npr. kupis kamionsku prikolicu npr. ITAS i nadjes njihovu firmu ili njihovog distributera i trazis potvrdu da mozes da je registrujes za poljoprivredne svrhe , a sta ako on kaze 500e? a kupis je za 1500-2000.....

Tako je kako gruja kaze, moze, al fabrika ko zna kolko dere. Pre 30tak dana sam pricao sa momkom iz AMS, koji je meni radio pre 2 god atest, i rekao mi da oni iz AMS ne mogu da rade ateste više, moguće da će neka promena zakona to opet dozvoliti, al trenutno je varijanta samo sa fabrikama.

Ja proveramvam jednom nedeljno nema nista od atesta...
A za ovu drugu varijantu nisam cuo,ali ako postoji nacin,moze broj u pp.ili javno pa da vidimo sta to kosta i kako je to moguce :)

Ja idem sutra da uradim tehnički za moje prikolice(male) pa ću da pitam u AMS- Magnetu šta se dešava u vezi atesta za kam. prikolice. Odgovor stiže sutra

Ja idem sutra da uradim tehnički za moje prikolice(male) pa ću da pitam u AMS- Magnetu šta se dešava u vezi atesta za kam. prikolice. Odgovor stiže sutra
Kod nas moze atest,ali su mi u policiji na selteru rekli sledece- mi cemo registrovati dobices zelene tablice,ali ako te patrola zaustavi ima pravo da ti pise kaznu

Ako je moguće da se cela procedura uradi po p.s-u onda kamionska prikolica prelazi u poljoprivrednu i ne vidim razlog zašto bi kažnjavali vlasnike i uopšte pisali prijave. :sta:

Nazad
Vrh