Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

imaju prednosti prilikom rastavljanja tockova jer su brenzoni uvek otpusteni a i nikad ih nema sest jer uve pucaju sami od sebe
imaju osam tockova sa unutrasnjom gumom i barem jedna je prazna kad ti prikolica najvise treba,hoce tockovi da se okrenu na glavcini a onda presece ventil
i da stvarno je teza za par stotina kila:ppozdrav:

imaju prednosti prilikom rastavljanja tockova jer su brenzoni uvek otpusteni a i nikad ih nema sest jer uve pucaju sami od sebe
imaju osam tockova sa unutrasnjom gumom i barem jedna je prazna kad ti prikolica najvise treba,hoce tockovi da se okrenu na glavcini a onda presece ventil
i da stvarno je teza za par stotina kila:ppozdrav:
Gorane ako su ovo sve prednosti,sta su onda mane :haha:

---------- Poruka napisana u 15:28 ---------- Prethodna poruka je at 15:21 ----------

1sq9k9xymhyw.jpg
[/URL][/IMG]
rn6zyl8wz4vd.jpg
[/URL][/IMG]
s53z1d452ese.jpg
[/URL][/IMG]
FAP
1991 godiste
Placena 2000,-
Tockovi su prebaceni sa duplih na samice (pre nas)
Stranice povecane na 1m sa alu daskama
Ojacane vinklama
Odradjen rinfuz
Cerada iskrojena po meri
Koci kao mutava!
Signalizacija radi u potpunosti ( pre neki dan me prati milicija skoro kilometar i tek kad sam dao zmigavaz su me pretekli :))))
Registrovana
Po meni vredi bar za dve zmajevke!
Da vas cujem?

Poslednja izmena:
sve je to lepo,ali kad treba na ruke istovariti...tad je bolja zmajevka...kiper-inace solidna prikolica na oko,a za ponasanje u voznji videces kad je napunis punu!moj savet ti je da dignes prednji kraj na dizalicu i DOBRO podmazes peti tocak,kao i lezajeve na tockovima-ako imas uslove staci i mazalice na kape do lezajeva i pred sezonu druknes nekoliko puta,cisto da lezajevi uvek imaju masti.

To je sve vec odradjeno!
Za ponasanje u voznji i govorim kad sam vozio po 15-16t i odlicno se ponasa!
Ko god je vozio dve pune zmajevke i nesto ovako zna o cemu pricam!

Ja sam se interesovao pre nego što sam kupio moju kamionsku, i tada sam našao u oglasima dve BWP komplet za 300€, ali to je bilo pre 5 godina.

Pa i sada im je tu negde cena od 100-150 €, zavisi u kakvom su stanju.Da si rekao pre7 dana moglo je da se uzme na kilo, došla komplet prikolica na otpad i isečena, osovine bile dobre, remontovane komplet prošle godine.

Pa i sada im je tu negde cena od 100-150 €, zavisi u kakvom su stanju.Da si rekao pre7 dana moglo je da se uzme na kilo, došla komplet prikolica na otpad i isečena, osovine bile dobre, remontovane komplet prošle godine.
Ima na odpadu na kilo ali ispadne skupo jer nije ista cena kad odpad kupuje i kad prodaje, ne znaš možda na kom su odpadu?

Poslednja izmena:
ne vidi se baš najjasnije....
jel si ti pravio srce felne na tubeles felnu koja ide na tu glavčinu,
jesi li šta ubacivao u rupe kud prolaze brezoni ili se felna oslanja na one polumesece

Nazad
Vrh