Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Svaka čast, lepo ste je sredili ! I koliko je bila stranih ::novac:: ???

Nažalost nemam slike, mogu napraviti sutra ali samo šasija jer stranice su poskidane,
Prikolica je Goša kiper 7m dugacka sa 3 klipa, kad bude gotova trebalo bi da izgleda ovako

2mhg7yd.jpg

Imao si u komšiluku zmaj kamionku ok stanje, jel i ova iz komšiluka? Jer znam takođe za jednu gošu što je na prodaju, obe reparke.

Italijanka je...duzine 7.80 metara,sirine 2.50...nosi preko 2 vagona psenice,a cena 3300E.menjao sam lim patosa,imao je rupa-stavio 2.5mm debljine i malo je zastitio...inace peti tocak joj je fantastican,puna ne ljulja rusa 105 na putu.

Uploaded with ImageShack.us

Imam i ja slićnu Goricinu i u njoj sam prevlaćio slamu i pšenicu prošle godine samo što u tebe stranice imaju 5 "polja" a u mene 3 kako se sjećam,otac je davno reparirao,u Kovini(velika firma u susjednom gradu)je napravio nove stranice,slićan fol ko u tebe,imamo i Itasku ali one je u nešto slabijem stanju i ima drvena povišenja A kada sam sve lijepo napiso našo sam i sliku Gorice evo ovako ona izgleda

Meni ova iz oglasa sto je Miroslav postavio izgleda kao i Srdjanova. Ako je 105ks dobro vuce, to je sasvim dobro resenje za dosta poljoprivrednika.

Imam i ja slićnu Goricinu i u njoj sam prevlaćio slamu i pšenicu prošle godine samo što u tebe stranice imaju 5 "polja" a u mene 3 kako se sjećam,otac je davno reparirao,u Kovini(velika firma u susjednom gradu)je napravio nove stranice,slićan fol ko u tebe,imamo i Itasku ali one je u nešto slabijem stanju i ima drvena povišenja A kada sam sve lijepo napiso našo sam i sliku Gorice evo ovako ona izgleda

Zašto tako nisko kopčaš prikolicu ?

Što višlje to bolje... Jer kada krećeš, a prikolica je preteška, ruda pritisne zadnji dio traktora i onda ga ta sila izvuče...Jest da je traktor mrcina, ali je i prikolica teška.. :)

Jeste lepa ali kratka i sa cenom od 6000evra.Zvao sam čim sam je video tj. kad je oglas izašao.

Nazad
Vrh