Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to što je kratka je odlično, napraviš poteznicu i još za nju možeš da kačiš 1 manjuJeste lepa ali kratka i sa cenom od 6000evra.Zvao sam čim sam je video tj. kad je oglas izašao.
Ja upravo na jednu moju kamionku stavljam poteznicu-i to sa kamiona veliku,tako da cu vuci ako bude suvo dve,jer se same vuku mnogo lakse od dve zmajevke,a i kada treba vuci do njive prazne,ne moram ici po svaku posebno...ali to naravno samo u lokalu,dok na dalje staze samo jedna dolazi u obzir,jer objasniti se sa organima reda nekad bas i ne ide...A da li smemo u saobracaju vuci dve ovakve?
to sto je kratka uopste nije odlicno...ako ima dosta da se vozi to je patnja,jer npr takva puna prikolica vec sa 30 km/h pocne da skace po putu,tj da ljulja i u tom ritmu cima poteznicu na traktoru i ceo traktor...kamionka 7m duzine se vec drugacije ponasa...bar je to moje iskustvo...to što je kratka je odlično, napraviš poteznicu i još za nju možeš da kačiš 1 manju
E sad me pitas mnogo...traktori uglavnom idu max brzinom od 30-40 km...a kamioni idu dosta brze,moguce je da pri vecim brzinama to skakutanje nestaje-uglavnom kad se zaljuljaju tako,osecaj je jako nezgodan,a i traktor mora imati jaku poteznicu za vucu takvih prikolica...i vucno oko se obavezno mora prilagoditi klinu na traktoru...jer ne do bog da se otkaci...kako ne skace kad ide za kamionom?
sto se tice tezine ne sme preci bruto 40 tona sa traktorom i prikolicama obema,jer je na putu zabranjeno preko 40 tona onda prelazis u vangabiritni teret i moras imati crvene tablic,pratnju i ostale zaj...Dozvoljeno je vuće 2 priključna vozila tj 2 prikolice samo da ukupna dužina vučnog voza ne predje 18.5m, a za težinu ne znam ali ne bi trebala da je veća od 2/3 od traktora
Sto peti tocak?na sta konkretno mislis na njemu?na mojima je izuzetno masivan,tako da,sem plave,koja je malo teza na motanju ako se pretovari napred,idu veoma lako i ne setaju traktor po putu.kod njega samo ne stadeti masti pred sezonu.