Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Odg: KAMIONSKE PRIKOLICE U SLUZBI POLJOPRIVREDE

diklofen je napisao(la):
Dosta je 105 KS za vući po suvom.A kad te u ataru uhvati dobra kiša biće malo i 250Ks.
Ima ciradu,pa vadim klin,pa kad prosuši! A i to je mala verovatnoća,da se natovari "puna" i baš tad da se spusti j...na kiša

to nisam razumeo 30t mozes da tovaris ili prikolica +recimo 25t zita=30t :haha:
Post je spojen: [time]1298058267[/time]

swvhbd.jpg
ma kad je suvo dosta je i 577
ztvvdd.jpg
ja ovu vucem punu zita bez problema ali kod mene nije ravno :nono:

Mačvanin 82 je napisao(la):
ja sam na mojoj Gošinoj kamionki umestu duplih točkova stavio jednu felmu od samice prikolice sve orginal paše nema budženja a guma 385/65 R 22,5 prava,široka nema propadanja u njivi sa njom iako je 12t u njoj
Macvanin... zanima me gde si nasao te felne sa gumama 385/65 R 22,5..od prikolice? Trebalo bi i meni 4 komada.. Hvala i pozdrav

@BELIT577
Koji je to kombajnčić, skoro da staje u tvoju prikolicu, D56 ?

klas dominator 56 motor perkins 90ks 4 cilindra kosa 3m malo trosi a ekstra radi.

Vi kukate za blato dali ce moci ili nece moci da je vuce traktor od 100 ks a gle brasa sa komsijskog foruma sta radi
v8eryc.jpg
:haha: :haha: :haha: ::svaka cast:: ::svaka cast:: :haha:

:haha: :haha: :haha:opasan je majke mi,jos da moze da je povuce :haha: :haha: :haha:

Hahaha :haha:, ovo je samo fotografisanja radi :D...

Smij te se vi , drug mi došo sa 533 , posudio od mene Itasovu kipericu dvoos., prazna 5.5t , otišo u njivu nakosio oko 4t kukuruza i odvukao kući :D. (doduše nije silazio s puta al nema veze)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iRprfdUJCy4[/youtube]

IMT je mačka borbena ::namigivanje::, daleko je od ovoga traktora gore, pogledajte snimak, izvinjavam se za :off_topic:...

Može mali da vuče ali nije to baš tako sjajno.Evo jedan primer koji se dogodio pre 2-3 godine kod mene u selu.Drugarov otac zakačio kamionku 10t za 539 i odvukao na njivu,dođoše 2 kombajna da rade pošto je veća parcela.Pred skoro sam završetak rada morao je da pomeri prikolicu ali pošto je bila natovarena nije mogao da krene.On onda ubaci u drugu brzu i po gasu,traktor odskače,purnja kao parnjača i u jednom momentu počne da baca varnice na auspuh koje su naravno zapalile strnjište.Ja sam gledao celu situaciju iz daljine i mogu vam reći da su se jedva izvukli a imali su više sreće nego pameti što nisu ništa drugo zapalili tako da ne bih preporučio nikome.

Nazad
Vrh