KishRobert
Prijatelj Foruma
Odg: KAMIONSKE PRIKOLICE U SLUZBI POLJOPRIVREDE
vojvodjanska svastara!
vojvodjanska svastara!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Menise to desilo u žetvi bilo je oko 8 t pšenice i jedva smo izašli do puta sa dva MTZ 820, navatalo se blata na gume i kad sam izašao na put blato je ipadalo dobrih 200 m.diklofen je napisao(la):Kad nešto nije namenjeno radu u poljorpivredi i u tim uslovima dešava se kao na prethodnom snimku.Da kupim kamionku pa da je vučem samo po suvom nema logike.Ne daj Bože da te u žetvi uhvati pljusak negde u ataru.Nećeš daleko sa njom stići.
Jel imala duple tockovemica967 je napisao(la):Menise to desilo u žetvi bilo je oko 8 t pšenice i jedva smo izašli do puta sa dva MTZ 820, navatalo se blata na gume i kad sam izašao na put blato je ipadalo dobrih 200 m.diklofen je napisao(la):Kad nešto nije namenjeno radu u poljorpivredi i u tim uslovima dešava se kao na prethodnom snimku.Da kupim kamionku pa da je vučem samo po suvom nema logike.Ne daj Bože da te u žetvi uhvati pljusak negde u ataru.Nećeš daleko sa njom stići.
Lako je tebi kad imašVolvo aja MTZ-820 prikolica Goša kiperka i još dupli točkovi.zike je napisao(la):Ja sa mojom nemam takvih problema,ustvari imao sam jesenas u repi ali tek kada su padale jake kise kada je bilo mnogo blata i to samo zato sto sam morao jako sporo da idem tokom tovarenja repe sa levatorom. u kampanji repe 2009g isto je bilo blata ali manje nego jesenas i vukao sam repu bez problema to ce vam potvrditi i nas clam mica967 koji je bio prisutan i takodje vukao repu. Za nju je potreban jak i tezak traktor.nemozes kamionsku prikolicu zakaciti za traktor od 80-90ks pa i 100ks i da je vuces po blatu a sa 150-160ks mozes da je vuces i po blatu,to znam iz licnog iskustva.nikada nisam razmisljao o tome da me u zetvi uhvati kisa i da necu uspeti izaci na asvaltirani put.
sve kamionske prikolice imaju skoro isti raspon tockovaFarmer II je napisao(la):Kupite kiperice kamionke, imaju UZI trap od sanducarki, i skoro prate trag traktora
Mims je napisao(la):Neće da mi atestiraju Goricu jer ta fabrika nije pravila traktorske prikolice!
A atest na ručni rad može.