Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ti ozbiljno kazem a ti sad ne moras verovati ako neces.MONTOYA je napisao(la):koji ferguson od 70+ ks
...tako je Sakuljan imas .....SAKULJAN je napisao(la):Brate mili zasto nikome nista neverujete ljudi nemaju razloga da lazu ja verujem da moze ferdza da povuce punu kamionku zato sam to proverio i video
ja mozda nemam pojma,al' ti definitvno nemas jer ti je beogradski "deda" napricao,kako je pred prodajom prikolice stavio "glanc" nove gume/pneumatike!SAKULJAN je napisao(la):nemas ti pojma bez uvrede to nisu protektirane gume svaki protekt mora da bude obelezen i nemoze da nepoznaje sa strane po rubu da nije protektirana porazgovaraj malo sa ljudima koji se bave tim poslom i sa soferima na kraju krajeva guma je sto posto original mada zabole me za tudje misljenje ja znam da su gume nove i u extra stanju
te gume nisu protektirane ali su malo starijeKishRobert je napisao(la):druze moj,ako te neko pita,to su ti protektirane gume
Mislis da ovo nije svedski protekt , toplo protektiranjeGoran IHC je napisao(la):te gume nisu protektirane ali su malo starijeKishRobert je napisao(la):druze moj,ako te neko pita,to su ti protektirane gume
pise na svakoj gumi datum proizvodnje pa procitaj
sara im je original i trebalo bi da ti potraju jos najmanje 10 god.
pritisak u njima treba da bude min.7,5-max.9.5 bar
imam pomalo iskustva sa kamionima pa mogu pomoci ako pitate