Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Odg: KAMIONSKE PRIKOLICE U SLUZBI POLJOPRIVREDE

sam ti rekao da bgd nemaju veze sa vezom :D

CaneNS je napisao(la):
Danas sam razgovarao sa prof Veselinovim sa FTN Novi Sad, kamionska prikolica koja ima uredne papire moze se prebaciti u kategoriju traktorska. Ostaju svi podaci isti proizvodjac, nosivost dimenzije... samo u sobracajnoj pise traktorska. Policija vise nece da registruje one prikolice koje su sklapane iz delova ili pravljene komplet (bilo da su traktorske, auto, za pcele...) posto njima kao marka pise da su samogradnja. Za cenu atesta nisam pitao, ako nekom treba broj profe saljem na pp.
Cane salji broj telefona od profesora hocu i ja da se raspitam oko atesta i registracije, hvala i pozz

Posto ima dosta zainteresovanih za atest ja cu postaviti broj ovde
Dragan Ciric 063/77-13-911 ili 021/485-2376
dogovorite se sa njim kada prolazi blizu vas, posto je on stalno na putu, da svrati i gotovo, ako dolazi samo zbog prikolice naplacuju se i putni troskovi od Novog Sada!
Od papira su potrebni
-kopija saobracajne
-odvaga prazne prikolice
za ostalo se raspitajte kod Dragan ili kod
profesora Branka Veselinova 064/148-25-81 021/485-2382
www.ftn.uns.ac.rs/im/

Danas gotovo prikolica spremna za rad evo par slika
35hmql2.jpg

359xqug.jpg

23sytyg.jpg

2ptbigi.jpg

ojacane stanice sve napravljen rinfuz mehanizam i jos samo da mi majstori skrate ciradu na meru i da napravim kurblu za rolanje cirade i teraj

svaka čast kaku su majstori napravili rinfuz sve pohvale :ppozdrav: koliko su para uzeli majstori za taj posao?

Pa sve komplet sa majstorima i materijalom za stranice sve komplet i za rinfuz i skracivanje arnjeva prednje stranice zadnjih vrata i sve sto je trebalo da se uradi na prikolici 750e.

SAKULJAN je napisao(la):
Pa sve komplet sa majstorima i materijalom za stranice sve komplet i za rinfuz i skracivanje arnjeva prednje stranice zadnjih vrata i sve sto je trebalo da se uradi na prikolici 750e.
Pohvale za majstore :bravo: dobro su je sredili,nego onih 750e moracu da dodjem na :ppozdrav: pa da zaokruzimo cifru :haha: :haha: :haha:

Sad moraš da staviš cev za kipovanje od 142.

evo akcije od neki dan
View My Video
da sam mogao snimati iz traktora licilo bi na veliko sankanje,imali smo jednu s krivinu a sajla dugacka u tri lepe bilo je jako veselo.

MONTOYA je napisao(la):
v-m je napisao(la):
Sad moraš da staviš cev za kipovanje od 142.
ne verujem da će moći kipovati preko arnjeva
Ja imam cev za kipovanje od 3m i 10 cm duza nego na ijedan 142 na ovome svetu
a kipuje preko arnjeva bez problema tako smo je i namestili
2uz8n7a.jpg

Ja sam mislio da je 141,znam da Ivan ima 141,

v-m je napisao(la):
Ja sam mislio da je 141,znam da Ivan ima 141,
Nije moj je 142 i ja sam mu produzivao cev sam bas zbog toga da mogu da sipam u kamione i u kamionske prikolice :off_topic:

ima jedna kamionska prikolica u mom kraju kaze gazda da bi je prodao stoji mu duze vreme u garazi ako nekog intresuje saljem br na pp.nemojte svatiti ovo kao oglas samo hocu da pomognem ljudima kojima treba prikolica. :cao:

kinez je napisao(la):
ima jedna kamionska prikolica u mom kraju kaze gazda da bi je prodao stoji mu duze vreme u garazi ako nekog intresuje saljem br na pp.nemojte svatiti ovo kao oglas samo hocu da pomognem ljudima kojima treba prikolica. :cao:
sliku neku okaci :)

igordulic je napisao(la):
kinez je napisao(la):
sliku neku okaci :)
prikolica nije moja tako da nemogu da okacim sliku,ima 3 osovine po jedana guma al. stranice mislim da je ista kao sakuljanova ima slike u predhodnim stranicama :cao:

@Kinez napisi da li je prikolica kiper da znaju i ostali, a broj prodavca mi posalji na pp ako ti nije problem.
Na sajtu jugokomercije stoji nova licitacija u subotu, imaju u ponudi:
dve utve od 12t i 6 komada traktorskih od 10t.
Samo da vidimo pocetne cene da li se isplati ici!

kod nas na otpad danas stigla gošina kiperica,kompletna,šasija dobra,gume solidne,stranice mogu da posluže
izašla bi oko 1600e ako nekog zanima neka požuri dok je nisu očarupali

CaneNS je napisao(la):
@Kinez napisi da li je prikolica kiper da znaju i ostali, a broj prodavca mi posalji na pp ako ti nije problem.
Na sajtu jugokomercije stoji nova licitacija u subotu, imaju u ponudi:
dve utve od 12t i 6 komada traktorskih od 10t.
Samo da vidimo pocetne cene da li se isplati ici!
nije kiper

Nazad
Vrh