Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Ja takođe jurim da kupim kamionske prikolice. Koje god sam našao, muka za registraciju na zelene table. Svi se ograđuju od potvrde (država tako rekla da ne izdaju). Da bi se prodavale nove prikolice jer je bila jako opala prodaja novih prikolica i logično da bi svi imali veću korist i zaradu (sada svi kupuju nove prikolice ko da se dele džabe).

Konkretno za Krone prikolicu 2005 godište su mi rekli da je prikolica "jako stara" i da oni ne mogu da odgovaraju sa tom potvrdom da se prebaci na zelene tablice. Neki kažu pozovite za 10dana kada se vrati direktor. Ja pozovem, kažu komplikovano je to njima, ne bih da imaju problema. Nisu radili to do sada itd. Svi izbegavaju. (verovatno sa dobrim razlogom)

Našao sam u paru dve Gorice kiperice 6.5m dužine sanduk Aluminijumske stranice može se voda nositi u top stanju za 5000e obe ali i to je verovatno teško doći do potvrde, možda gotovo i nemoguće. Bele tablice zadnji put registrovane 2014-15godine. I od tada parkiranje pod krov i stoje. Ne zna čovek šta raditi.

Pitam Saobraćajnu policiju konkretno da li ja smem da vučem sa traktorom "Bele" tablice. Neki kažu možeš slobodno ako imaš C kategoriju, ne može te niko kazniti.... A neki kažu da je to različita kategorija i da zbog "pogrešnog" spajanja imaju pravo da ti pišu kaznu u iznosu od 25 crvenih. Pitao sam bar njih 10 koji su me zaustavljali u različitom periodu i na raznim mestima. Mišljenja su podeljena. Uglavnom svi na kraju kažu da dosta od toga zavisi kakva je ko Ličnost.
I na kraju šta reći sem..... Srbija tuga jad i beda.....

Ja vozim moju bez tablice ikakve,bila je registrovana ali vise nije..imam sve papire ali jbg kad ne moze na zelene...sve dok mogu vozicu je ovako,osvetljena je cela i ima dobre kocnice

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Шта пише у саобраћајној од тракторске приколице јел пише да је тракторска јел може неко да слика па да стави слику

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

код нас пише прикључно возило

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Koliko su meni objasnili,kad se promeni namena,tj kad izdaju potvrdu da je traktorska prikolica,onda odneses u Sup i registrujes kao traktorsku i onda vise nije kamionska,promenjena namena za sca vremena,naravno pre toga na tehnicki

Mora da se radi atest tj.promena namene.To nikad nije bilo jednostavno za uraditi a pogotovo ne sada kada nisu u vinklu ovi što kroje ZOBS.

Mora da se radi atest tj.promena namene.To nikad nije bilo jednostavno za uraditi a pogotovo ne sada kada nisu u vinklu ovi što kroje ZOBS.
Pričao sam sa jednim starijim saobraćajnim policajcem u vezi prikolica i on mi je rekao da treba gledati da su registrovane pa makar i na bele tablice.Njegova logika je da te polovina policajaca neće ni zaustaviti a ovoj polovini što te zaustave treba reći da je kamion u kvaru i da se nekako mora isprazniti prikolica.On misli da će malo ko od njih pisati kaznu.

Može tako dok se ne naleti na majstora kao što je naleteo naš učitelj pre nekoliko godina.Vukao kamionsku tandemku na zelenim tablicama a u njoj natovarena konstrukcija za plastenik.Malo više virilo, van gabarita ali polako klaj, klaj od Golubinaca do nas.Između Prhova i Pećinaca zaustavi ga pokrajinska policija i polako redom kazna za kaznom.Epilog je bila kazna od 120.000 rsd i momentalno iskuljučenje iz saobraćaja da je morao da zove i traži vezu kako bi otišao kući.Tasta su turirali panduri u Rumi a vozio je moj traktor i moju kamionsku prikolicu.Sve ispravno i registrovano ali se oni uhvatili za ćelave gume na prikolici i zelenu tablicu jer to tako ne može nigde već samo u Pećincima(kao da smo mi ovde neandertalci a ne svet).

Može tako dok se ne naleti na majstora kao što je naleteo naš učitelj pre nekoliko godina.Vukao kamionsku tandemku na zelenim tablicama a u njoj natovarena konstrukcija za plastenik.Malo više virilo, van gabarita ali polako klaj, klaj od Golubinaca do nas.Između Prhova i Pećinaca zaustavi ga pokrajinska policija i polako redom kazna za kaznom.Epilog je bila kazna od 120.000 rsd i momentalno iskuljučenje iz saobraćaja da je morao da zove i traži vezu kako bi otišao kući.Tasta su turirali panduri u Rumi a vozio je moj traktor i moju kamionsku prikolicu.Sve ispravno i registrovano ali se oni uhvatili za ćelave gume na prikolici i zelenu tablicu jer to tako ne može nigde već samo u Pećincima(kao da smo mi ovde neandertalci a ne svet).
Ako naletiš na budalu može ti uvek nešto pronaći,to nije ništa čudno.Za sada su najopasniji ovi na motorima iz Mitrovice, vijaju ljude po njivama.Neko je pisao da je čekao sa kombajnom da pređe magistralni put više od sat vremena gde je čekao motorista i hteo da mu piše kaznu zbog hedera.Mene je zaustavio debil i slučajno sam imao dokumenta(skoro nikad ne nosim) i hteo da mi piše kaznu zato što na prvoj prikolici nemam trokut za spora vozila.Prošle godine me zaustavi vidno pijan saobraćajac kojeg inače poznajem.Ja vozio 558 i nemam nikakva dokumenta a on mi kaže kako mogu da vozim traktor sa samo zadnjom tablicom.Ja pomislio otpala mi negde prednja,pogledam,tablica stoji.Umalo se nismo potukli,vidim hoće da me zajebava,pozovem onog drugog da ustanovi da imam tablicu.Kad su PRIMETILI tablicu kaže on meni: Gde ti je majstore vozačka?Poludim i kažem da ću zvati vezu(brat od ujaka je saobraćajac),zovem,ovaj nedostupan.Krene da me piše,kaže zato što lažem da se znamo.Ja kažem da nije normalan,pre 5 dana smo sedeli u kafani a on na to:Mora da sam bio pijan!Vozi da te nevidim,bezobrazan si kao ker ali te puštam,sad si mi nešto poznat!
Naravno da sa ovakvim psihopatama ne možeš ništa.
Za šta je konkretno platio kaznu taj vaš učitelj,zbog gabarita plastenika?

Kad naiđeš na budalu onda je šou program.Gabariti, ne registrovani traktor i prikolica, nisam siguran da li i zbog nemanja dokumenata, uglavnom prošao je kao bos po trnju.

Ako naletiš na budalu može ti uvek nešto pronaći,to nije ništa čudno.Za sada su najopasniji ovi na motorima iz Mitrovice, vijaju ljude po njivama.Neko je pisao da je čekao sa kombajnom da pređe magistralni put više od sat vremena gde je čekao motorista i hteo da mu piše kaznu zbog hedera.Mene je zaustavio debil i slučajno sam imao dokumenta(skoro nikad ne nosim) i hteo da mi piše kaznu zato što na prvoj prikolici nemam trokut za spora vozila.Prošle godine me zaustavi vidno pijan saobraćajac kojeg inače poznajem.Ja vozio 558 i nemam nikakva dokumenta a on mi kaže kako mogu da vozim traktor sa samo zadnjom tablicom.Ja pomislio otpala mi negde prednja,pogledam,tablica stoji.Umalo se nismo potukli,vidim hoće da me zajebava,pozovem onog drugog da ustanovi da imam tablicu.Kad su PRIMETILI tablicu kaže on meni: Gde ti je majstore vozačka?Poludim i kažem da ću zvati vezu(brat od ujaka je saobraćajac),zovem,ovaj nedostupan.Krene da me piše,kaže zato što lažem da se znamo.Ja kažem da nije normalan,pre 5 dana smo sedeli u kafani a on na to:Mora da sam bio pijan!Vozi da te nevidim,bezobrazan si kao ker ali te puštam,sad si mi nešto poznat!
Naravno da sa ovakvim psihopatama ne možeš ništa.
Za šta je konkretno platio kaznu taj vaš učitelj,zbog gabarita plastenika?
Da si vozio Rakovicu to ti se ne bi desilo!

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Letos sam pretrnuo. Idemo po bale, kad dva motoraša redom zaustavljaju. Drugar u prikolicu odma pao ko pokošen :haha:. Ja sačekao da malo rasčiste raskrsnicu i polako preko puta. Jeste traktor sa novim tablama a prikolica sa starim i to na mom imenu vec na pokojnika, ali tehnički nemam, papiri kući, instalacija skoro besprekorna. Trokuta nigde. Mislio sam, najebasmo. Malo pre toga sam prošao apencom pored parkiranih motoraša policijaca. Isto stara tabla, novi šlem. I niko me tad nije zaustavio. A vec sam pomislio bolje da sam taksi mercedesa platio, neg što sa štoretom krenuh.

Ako vučeš dve prikolice u obavezi si samo na zadnjoj da imaš trougao za spora vozila.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh