O stevo
Ovaj kamion sam prefarbao i uradio nadgradnju , nosi 12m³ sanduk sto znaci
-mogu sa njim raditi transport zitarica ( u mojim uslovima to zamenjuje 3 traktora i 3 vozaca u zetvi sto kosta preko 60e , gorivo je isto . 10 x 60e = 600e x 10god = 6000e isplatise 1 put)
-mogu raditi ugalj , moze poneti 10t kostolackog , kolubarskog uglja 12t krepoljinskog , kovinskog uglja
prodam minimalno 10kamiona po x isplatise 2 x
- moze poneti 8 m² peska (12 kamiona imam naruceno za proleca) nek bude 20 kamiona godisnje po
- nosim i rizlu iz krecane za puteve x 20 kamiona min ( 10 za svoje potrebe)
-vozim i drva min 10kamiona po 30e Neto
I to mi dodje za 10g x e i 6200 predjenih kilometra na to gume i amortizaciju necu ni da racunam jer je tu samo ulje , na tih x odbijes 10 000 da ga registrujes i imas x da ga otplatis .
Post je spojen: [time]петак, 04. март 2011. 07:56:20 CST[/time]
Tam 110 je 7t i 110ks I ima puno prostora za nadgradnju , al nema KS za pesak i rizlu i kratak je za ugalj o Dajcu da nepricam jeste da je mrcina al ..... ni jedan ni druci nemogu vuci prikolicu.
Zastava , zastava moze da radi samo ugalj po 5t i isto toliko psenice i kraj a nema vazdusne kocnice ,
o prikolici da nepricam da moze vuci.
Post je spojen: [time]петак, 04. март 2011. 14:58:00 CST[/time]