rekreativac
Član
@oktopod makaze za kalemljenje ja narucio danas pa cemo videti sutra kako rade,inace clan @dalibor iz rume(bar mislim da je on u pitanju) je rekao da ima par komada sa kojima radi i da je zadovoljan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
malo sam probao i jednu sljivu okalemio pa cu da vidim sta ce biti od toga,inace sad sam ponovo pogledao snimak i vidim da se i onaj tamo muci,sad kad sam vise puta probao, vidim da ide to sad lakse,samo ne znam koji sam ocin kupovao kad imam da okalemim 10-tak komada, a sledece godine verovatno ni toliko al ajd da ne gnjavim nekog da mi okalemi 2-3 vrste po 2-3 sadniceDa li si samo probao makaze ili kalemio?
malo sam probao i jednu sljivu okalemio pa cu da vidim sta ce biti od toga
Ja sa njima kalemio prosle godine i zadovoljan oko 80% prijema ali sa obicnim v nozem onaj omega je tup i unsti kalem il sam ja glup zacas odradis posao a rez perfektno se slaze ako nadjes istu debljinu podloge i plemke tj vise ti vreme treba da nadjes podudarnost ego sto dva puta kliknes i posle obmotas crnom izolirkom.
p.s. jedino mi ruza na divlju ruzu ( sipak ) nije uspela da proizvedem ruze stablasice ama ni jedna sigurno ima neki trip i za to