jakovljevic79
Član
To je to,sve si lepo napisao.
Послато са GT-I9505
Послато са GT-I9505
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kalemljenje na budni pupoljak se radi na proleće, grančicom od prošle godine, budan se zove zato što je on spreman odmah da krene da raste u granu.
Ja sam probao po ovoj Ratkovoj slici da radim ali nije to ko na slici ,nekako ostane veliki prostor kada spojim ili ne treba baš toliko da "nabijem "podlogu i plemku.Nadjoh i ja sliku za engleski spoj kod kalemljenja :
Mom bratu po nagovoru Fruitboy-a uspelo je u martu kalemljenje na stit, pokrivanje strec folijom i kad se kroz strec vidi da pupoljak tera - skine se folija
Krajem maja pocetkom juna [kad se kora na podlozi lepo odvaja ide kalemljenje na budni pupoljak - pupoljak koji istera ranu iste godine] uzima se pupoljak ali bez komadia drveta na njemu]
Ja sam probao po ovoj Ratkovoj slici da radim ali nije to ko na slici ,nekako ostane veliki prostor kada spojim ili ne treba baš toliko da "nabijem "podlogu i plemku.
Ja nisam...ali me interesuje čemu ta kombinacija?