Može se videti po neki izdanak uz trešnje koje su kalemljene na Magrivi.Ne, definitivno, ovu biljku, dosad u mom veku, nisam video, u mojoj okolini a stalno sam u prirodi...
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može se videti po neki izdanak uz trešnje koje su kalemljene na Magrivi.Ne, definitivno, ovu biljku, dosad u mom veku, nisam video, u mojoj okolini a stalno sam u prirodi...
.
Evo još jednom mog izveštaja o kalemljenju ove sezone...
Trešnje; od 15 primile se pet, listići po dva -tri cm. a možda još jedno tri...vidim nisu se konačno i do kraja osušile plemke , pa se nadam još...
Šljive ( stenli na džanariki i ranki): od 21 primile se 17...
Dve mušmule na glogu ,obe se razlistale , dve jabuke na divljaki ...nula... i dve kajsije na vinogradarki ...nula. A da imao sam i tri badema na ranki...takođe ziro.
To mi je sve u sklopu voćnjaka-vinograda, na drugoj lokaciji šljivar-voćnjak nisam išao po konačne rezultate...sutra verovatno...
Molim vas nemojte vikati na mene...a nemojte me ni zezati...šta je tu je.
Imam pak pitanje: šta da radim sa onim sadnicama -podlogama trešnje i šljive koje nisu isterale kaleme, a teraju listiće ispod jalovih plemki?
Da li da ih ostavim da isteraju grane iz tih pupoljaka , pa da kalemim idućeg proleća ili da ih povadim, a zasadim druge jesenas...bojim se da ne prerastu, odnosno predebljaju...
Znam , reći ćete , probaj štit...pa probaću ...ali jebiga to mi još nije uspelo...pa sam skeptičan...
I ja bih ovo probao, nisam to do sada radio - to se radi pocetkom 6-og meseca jel?Прекалеми на зелено.
I ja bih ovo probao, nisam to do sada radio - to se radi pocetkom 6-og meseca jel?
I ja bih ovo probao, nisam to do sada radio - to se radi pocetkom 6-og meseca jel?
Radi se kada se kora može lepo odvojiti od drvenastog dela,to je obično kraj maja,početak juna.
Послато са GT-I9505
Ако ти нису још послали поручи и два резервна ножа. То им је слаба тачка.Има ли неко маказе за калемљење 479? У понедељак бих их требао купити, наручио сам.