Kako ste čuli za poljoinfo forum

isto kao ostali trazio nesta za zmajcinu

Ajmo ljudi, ova tema je bitna jer će nam omogućiti da unapredimo Poljoinfo forum još više. Ova info nam je bitna, da znamo odakle stiže većina, da se bolje skoncetrišemo na promaciju. :ppozdrav:

Neznam koliko je potebna promocija, ova stvar jednostavno RASTE.Ukucaj na srpskom googl bilo sta vezano za poloprivredu.Sigurno vise od pola potrage je sa ovog foruma :D

Prvo treba naci nacin da goste privolimo da se prijave na forum.Uvek na odredjeni broj clanova ima duplo vise gostiju.Inace i ovako svaki dan se povecava broj clanova. :D ::svaka cast::

pozdrav.... ja sam naisao na ovaj poljoinfo forum tako sto sam se interesovao za uzgoj ovaca, jurio na netu i pronasao.Zelim da kazem da sam za ovaj forum saznao prosle godine,citao razne stvari,a vezano za ovcarstvo i resio da se registrujem zato sto ima korisnih stvari,ideja itd. :cao:

Moj prijatelj i kum mirmag je odjednom postao jako pametan, bar sto se tice poljoprivrede ::namigivanje::! On mi je preporucio Poljoinfo, i od tad samo veslam po stranicama.
Uopste nemam potrebu da nesto pitam kad je vecina stvari koja me zanima vec prodiskutovana, verujem da se vecina novih korisnika slaze s tim.

panonstib je napisao(la):
Prvo treba naci nacin da goste privolimo da se prijave na forum.Uvek na odredjeni broj clanova ima duplo vise gostiju.Inace i ovako svaki dan se povecava broj clanova. :D ::svaka cast::
O tome sam i ja razmicljao . Kad se malo bolje pogleda od 550 korisnika samo 150 su članovi.
Kako isprovocirati vise ljudi da podele sa nama svoje znanje i iskustvo na obostrano zadovoljstvo.
Što više učesnika na forumu, vise korisnih informacija. :cao:

Tražeći nešto na netu slučajno sam naletio na forum i baš me oduševio.Zato sam sad kao poštar,idem po selu i skim god pričam samo hvalim forum (ali stvarno je super)

Za forum sam cuo od mog druga a vaseg clana "GAGI-a" Napokon da me on nesto dobro i korisno posavetuje!!! ::svaka cast::

tražio sam nešto na guglu i on me prebacio na forum i od tada sam stalno na forumu mada često ne šaljem postove ali redovno pratim šta se dešava i baš je super forum svaka čast ko ga izmisli :D :D :D :cao: :cao: :cao: ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast:: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Tražila sam na guglu nešto o kozama i tako sam našla ovaj forum ali nemam iskustva pa pratim šta se radi .Saka čast onom što je postavio forum i svim članovima naravno.

Pretrazivanjem neta u vezi poljomehanizacije.Zaista je interesantno,poucno-dobro mi dosla
informacija o popravci Ursusa-

trazio u vezi ovcarstva peko gogl i naletio odma prosledio drugu da se prijavi.

Nazad
Vrh