Kako ste čuli za poljoinfo forum

ja se ne secam kako sam cuo za ovaj forum, ali kontam da sam trazio po netu nesto vezano za poljoprivredu....
znaci kao i vecina- sasvim slucajno :cool:

Ja sam nesto trazio u google pa me bacio na hr forum i onda me Cugi namamio ovamo!

Naravno čudesni google me je prebacivao više puta na poljoinfo. Moraćete da se odužite google-u sa :ppozdrav:

tražeći informcije vezane za ovčarstvo po google, dakle kao i većina slučajno

ciao, bezeci od presije i gradske ludnice, mir mozes da nadjes jos samo u prirodi. Obzirom da sam detinjstvo provela na selu i da imam nesto obradive zemlje u vlasnistvu, trazila sam informacije na google-u. Uglavnom vas pratim zbog voca i pecurki. Jako mi se svidjte
:ppozdrav:

da, da, :ppozdrav: sigurno zbog voća i pečurki :osmeh: pozdrav i dobrodošla

ja sam lepo rekao da nas google sve gura 'vamo, mora da im je dosadio fb :haha:

Tražeći na guglu informacije o povrtarstvu pronašla vas pa uz komp ostala više od 4 sata ::svaka cast::

Dobro došle vi nama ! Čini mi se da će ratari opet ostati bez dama ! :cao:

neće,neće ratari ostati bez dama samo ako zavole žene više od kukuruza,pšenice i soje :cao:

Naravno ,naravno , žene na prvom mestu pa jedno mesto razmaka i onda sve ostalo ! :cao:

ja sam ovaj forum otkiro kad sam trazio po google iskustva sa raznim traktorima i kombajnima i mashinama pa tako 3 meseca sam sve svaki dan citao a posle toga sam se uspesno registrovao i evo me :ppozdrav:

Nazad
Vrh