Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
pozdrav drustvo
ja preko google do vas. super ste ima dosta zanimljivih stvari a sto je jos vaznije ima dosta ljudi pa se mogu razmeniti iskustva jedini problem je sto sam novi pa moram puno da citam dok ne predjem sve iz odredjene teme al kad to savladam nece biti problema
Veliko hvala ljudima koji su izradili ovaj sajt.Inace sam naisao na njega trazeci nekakve teme vezane za ovcarstvo.Pozdrav od Milosa iz ravne Semberije
trazeci berace kukuruza, naiso sam prvo na NA, a onda stigo i na forum, hvala svima koji rade na pitannju foruma i zainteresovani su tim pitanjem, jer su stvarno od koristi za veliki broj ljudi koji tragaju za necim, vezanim za poljoprivredu. Sve pohvale za vas, zato cu i ostati sa vama!!!!!!!
Trazio pecurke i usput lovio zecove nabsam na ovaj forum, kanda cu tu i ostati. Ima dosta stvari koje nisam znao pa po onom starom obicaju, DODOH, VIDOH OSTOH.
Google- trazio sam neke informacije vezane za Witemberg rasu ovaca (nameravam da kupim manje stado) pa sam nehotice nabasao na ovaj sajt i tu i ostao... Pozz