Kako ste čuli za poljoinfo forum

Slucajno, tata trazio nesto o massey ferguson traktorima pa naleteo na ovaj forum

Dezurni krivac za sve je Cugi pa tako i u mom slucaju
ima neki magnet da privuce na ovaj forum

stigao sam pregledajuci hr forum

OVDE JE SUPER :bravo:

pozdrav drustvo
ja preko google do vas. super ste ima dosta zanimljivih stvari a sto je jos vaznije ima dosta ljudi pa se mogu razmeniti iskustva :D jedini problem je sto sam novi pa moram puno da citam dok ne predjem sve iz odredjene teme al kad to savladam nece biti problema :haha:
:ppozdrav:

Rekla mi Tetka :haha: :haha: :haha:
Post je spojen: [time]1251842658[/time]

pretraživao o kućnom skladištenju zrnaste robe i naišao na oazu korisnih saveta. :D :D :D

Veliko hvala ljudima koji su izradili ovaj sajt.Inace sam naisao na njega trazeci nekakve teme vezane za ovcarstvo.Pozdrav od Milosa iz ravne Semberije :cao:

Hvala i vama, ovo su za dalji razvoj sajta bitne informacije. Pomoću njih ćemo da Poljoinfo forum učinimo još boljim. :D

trazeci berace kukuruza, naiso sam prvo na NA, a onda stigo i na forum, hvala svima koji rade na pitannju foruma i zainteresovani su tim pitanjem, jer su stvarno od koristi za veliki broj ljudi koji tragaju za necim, vezanim za poljoprivredu. Sve pohvale za vas, zato cu i ostati sa vama!!!!!!! ::svaka cast:: :D :bravo: :ppozdrav:

Trazio pecurke i usput lovio zecove nabsam na ovaj forum, kanda cu tu i ostati. Ima dosta stvari koje nisam znao pa po onom starom obicaju, DODOH, VIDOH OSTOH.

Google- trazio sam neke informacije vezane za Witemberg rasu ovaca (nameravam da kupim manje stado) pa sam nehotice nabasao na ovaj sajt i tu i ostao... Pozz :cao:

Nazad
Vrh