kinez
Član
ratni profiter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možda su te verili Panonac,a ni neznaš.Juce kada sam hteo paliti traktor,ajd prvo da zavrnem slavinu od hladnjaka da naspem vodu kad na zemlji vidim neki krug i pomislim sta je sad odpalo od traktora,ja se sagnem i podledam kad ono zlatni prsten,i pomislim odkud on tu,pogledam u traktor svi delovi su,buradi sa naftom nisu dirani,i sad neznam odkud se on tu stvorio.
Ko znaMožda su te verili Panonac,a ni neznaš.
jesi li bio ti nekad u Mačvi,jel poznaješ nekog Mačvanina i kako možeš porediti sve ljude na osnovu onog lika...http://www.youtube.com/watch?v=3IqPEh9BvF0 podrinje macva isti mentalitet
Procitao sam prvih par stranica i ne verujem Vam! Da se tako lako kupuje zemlja za par godina, tesko, pogotovo sa tako malim pocetnim kapitalom. Prvo, kod nas bar, nema zemlje na prodaju i sto ima traze za nju kao da je od zlata i to zato kupuju samo ljudi koji nemaju veze sa poljoprivredom. Tito je oduzeo i ostavio samo maksim zemlje sa kojom se lepo nekad zivelo a danas tesko, samo ako svastaris pa presipas iz supljeg u prazno. Ljudima kojima se vratila zemlja su je brze bolje prodali. A prosecan seljak sa 10-30 kj tapka u mestu ili propada dok ovi sto su nagurali za poslednjih 25 godina do 40-50 kj koji su kupovali ali se odricali hrane, provoda, nisu u zivotu videli more, planinu ili imali hobi osim zemlje i zemlje. Pa kratak je zivot, uzivajte, doce opet nekad neki Tito za 40-60 godina pa ce vasoj deci sve uzeti i opet iz pocetka a gde si bio sta si video!
Inace imam 32 godine i dva sina i sta bi vise covek mogao da pozeli, mozda jos jednu cerku, to je bogatstvo!
Danas je umetnost (da posteno radis i da ne muljas) da odrzis ono sto si nasledio, da ne propadas i da lepo zivis, svakako da po malo napredujes.
Pa koliko ti imas godina?10Pričao mi je otac da je pre nego što sam se rodio kupio parcelu od 2 jutra za 1500 eura po jutru
Pa koliko ti imas godina?10