ivant
Član
Daleko smo. A da nece mozda da se ,,istrosi,,Ne kradi posao Cika Aci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daleko smo. A da nece mozda da se ,,istrosi,,Ne kradi posao Cika Aci.
Jel ti treba samo da nadgledaš ili da se sačuvaš od ovih što pozajmljuju.Ako je ovo prvo bilo koja WIFi završava posao, ako je i bezbednost uključena onda samo kabl, jer wifi kamere ugasi običan aparatić od 500din na Aliju.Drugari molio bih preporuku za neku OK wi fi kameru treba mi za ovce
Isto mi treba pojacivac wifi signala cuo sam da je bolja opcija da ide lan kabl do njega tipa 50-60m od kuce pa onda pojacivac
Nije bas izvodljivo vuce kabl celih 80m nazad u dubinu dvorista
Stvarno se ne razumem u te stvari
Hvala
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
Da isto bih taj UTP ili LAN kabl vukao do pojacivaca 30_40m od ruteraJel ti treba samo da nadgledaš ili da se sačuvaš od ovih što pozajmljuju.Ako je ovo prvo bilo koja WIFi završava posao, ako je i bezbednost uključena onda samo kabl, jer wifi kamere ugasi običan aparatić od 500din na Aliju.
Što se tiče "pojačavača signala", nije ti to srećno rešenje,jer on samo šalje dalje signal koji hvata iz rutera ništa se tu ne pojačava,već koji signal uhvati taj šalje dalje i kvalitet toga opada kako se povećava daljina.Meni je klinac preko kabla iz "glavnog" rutera povezao drugi ruter kao accsess point I onda imam wifi u svakom ćošku dvorišta, a baca i gde ne treba (kod komšija).I to ti je jedino srećno rešenje što se tiče WIFi.Isto tako gledaj ako uzimaš te kamere da rade na 2.4GHz jer je jači signal nego 5GHz,stvari po kući koji rade na Wifi kači na 5GHz, a ove daleko i napolju na 2,4GHz.
Kabal ukopaš pa u bužir i nema zime, najjeftinija i najbolja opcija.
Vratiš 8 postova unazad i sve ti je lepo objašnjeno . Plus što svaku wifi kameru možeš i žičano da povežeš sa ruterom i tako izbegneš ometače wifi signalaOk ima razlicitih kamera , ali koji wi fi extender uzeti da ga povezem lan kablom za ruter? Da moze da dobaci 35-40m na otvorenom?