Znam čoveka , domaćin , preko cele sezone placa radnice ( 2 zene ) da pomazu oko domaćinstva , gledaju mu stare roditelje , spremaju obroke svima ( porodici i nadnicarima ) , beru maline sa ostalima u sezoni , ciste po domaćinstvu , malo oko zivine i ostale sitnije stoke i sve ostalo sto ne stiže njegova zakonita supruga ( inace vredna osoba ) zaposlena u sudu od 08-16 Ja sam mu jednom pola u sali rekao da za te novce sto daje zenama ( jedna je preko cele god a jedna joj Jos pomaze kad je sezona radova ) komotno moze da kupi mladju Albanku ,
nezvanično je prizeni i ona ostane u domaćinstvu kao sigurna radna snaga a sve ostalo sto uz put iscacka dodje mu gratis .
Naime , kruze Price kako pojedine agencije za par ili vise hiljada evrova dovode Albanke i nasim momcima ( na Pesteru i okolini ) nalaze bračnog druga .
Možda nećete da mi verujete , svojevremeno sam na seoskoj slavi ( selo Budjevo ) video 3 osobe koje su dosle po toj priči , adaptirale su se skroz , igraju kolo bolje nego Srpkinje i jedino se Jos po akcentu oseti da su strankinje ( bivse )