Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Мање-више то је и најважније за свако јело, ма како га ко називао. Али ја сам само желео да нагласим да је једно гулаш у правом смислу те речи, а друго јела која су њему налик а која су из њега проистекла - али нису гулаш: перклет, паприкаш и токањ.
Значи, гулаш подразумева: свињску маст, говедину, црни лук, алеву паприку, говеђу супу, со, ким, (бели лук, парадајз).
Duško@
Kad će biti degustacija?
Inox kotlići su odlični za održavanje, ali najbolji kotlić je bakarni, bar što se tiče provođenja toplotePošto ovdje ima dosta starih majstora, ima jedno pitanje.
Hoću da kupim kotlić od inoxa pa me interesuje da li je dovoljna debljina 1mm. Prodavac sa kojim sam razgovarao me naravno ubjeđuje da je to dovoljno, ali ja sam nešto skeptičan ipak 1mm.
Inače do sad sam kuvao u emajliranom, gusanom, kotliću napravljenom od bačve za točeno pivo isl.
Od inox materijala (pored šerpa naravno) posjedujem kotlić napravljenom od pivskog bureta i to je fenomenalan materijal sa veoma debelim zidovima otporan na sve. Međutim prevelik mi je (25l), a žao mi ga da ga smanjujem pa sam odlučio da kupim drugi manji od jedno 10l