International Harvester
Banned
- Učlanjen(a)
- 10 Avg 2009
- Poruka
- 9
mislis mirise?ivanhoe je napisao(la):I to one sto se ćuje sa kilometrajhona DERU je napisao(la):nego par prikolica stajnjaka i par cisterni osoke ispustiti ispred pa da vidiš![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mislis mirise?ivanhoe je napisao(la):I to one sto se ćuje sa kilometrajhona DERU je napisao(la):nego par prikolica stajnjaka i par cisterni osoke ispustiti ispred pa da vidiš![]()

ovo ti je dobroBoki-Vl je napisao(la):Jel to sigurno da se ide traktorima, gde ce nas pustiti sve izpred skupstine s toliko masinerijama. Ako se ide dsa znam da izglancam traktor![]()

Govno jedno celavo! Izvinjavam se na recniku, al jos sam pod utiskom.jhona DERU je napisao(la):Evo sutra (13.0u 19:30 na rts1 će ministar poljoprivrede Drgin da nam "otvori oči" .
Boki-Vl je napisao(la):Johny'89 kao prvo bilo je ispred vlade a ne ispred skupstine!!!
Mogu samo reci ratari KATASTROFA a malinarima SVAKA CAST
Ratari
![]()
Malinari
![]()
Post je spojen: [time]1250104594[/time]_________________________________________________
Didi hrvati su dobili subvenmcije pre prolecne setve a ja sam prodao kukuruz po 7.5 din a posle dosao 13 din. A kod nas ima ljudi koji jos nisu dobili, pa zarto nije dosta... Zato smo se i skupili mi ratari u takvom velikom broju, sramota i to velika malinari su mogli da putuju pola dana i dosli su a mi koji smo 30-50 km...nemam vise reci
Dokle god je takvih kao sto je ptica, bice nam ovako!