barajevo
Novajlija
Semenke Kakija i Kaki u sobi
Hteo sam da priložim i sliku ali vidim da ne mogu dodavati atačmente - možda mi moderator objasni zašto - još uvek se ne snalazim najbolje.
sad ja ne razumem tvoje pitanje. Ja tražim semenje Kakija da bih ga posadi i potom kalemio na Lotus, a semenje Lotusa imam. Sad već imam i nekoliko mladih sadnica - dugo sam čekao da iznikne. Nego ne znam što Vas, sve koje interesuju sadnice, Dadoxxl nije uputio na svog prijatelja "Vojvodu" - ovo mu je Nik, možda najboljeg poznavaoca uzgoja Kakija i Aronije u Srbiji i čoveka koji uvek ima sadnice. Živi u blizini Leskovca ali može da Vam pošalje i poštom bilo gde u Srbiji. Možete i privatno da mu pišete na sinadinovicnenad@yahoo.com Nadam se da moderator nema ništa protiv ove adrese jer mnogi forumaši traže ovakvu informaciju a na forumima i jesmo zarad razmene adresa i saznanja. Ja sam svoje dve sadnice dobio iz Knjaževca i jednu posadio napolju - ta miruje (nadam se da je pregurala zimu kako treba, a drugu u sobi u saksiju i ta je do sada već olistala i isterala tri grančice od po petnaestak centimetara.Zašto tražiš neko drugo seme, ako imaš lotus? 40 godina jedem kaki pa ne znam da li sam naišao na 1-2 semenke, lotus je osnova za kalemljenje.
Hteo sam da priložim i sliku ali vidim da ne mogu dodavati atačmente - možda mi moderator objasni zašto - još uvek se ne snalazim najbolje.
Poslednja izmena od urednika: