Gorski Car
Član
Signum radi posao i na nizoj temperaturi od 10 stepeni (nisam znao) cuh jutros u ovoj novoj Urosevoj emisiji, gostovao je neki strucnjak iz BASF-a. Sad koliko je to tacno mora da se proveri u praksi, svi oni hvale svoje proizvode...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja idem sutra sa horusom.Kod tebe je slicna situacija kao kod mene ako sam te dobro razumeo.Prskas sutra ili...?Uzasno je blato,evo i sada pada kisa ali mora se prskati.Ja jedino ne znam da li da dodam bor sada ili u drugom prskanju.Kod prvog spricanja pri cvetanju, sta koristite? horus, kubik ili ?
Borom se neprska ako ima opasnosti od mrazeva
bor učvršcuje tučak i dolazi do izmrzavanja,tako mi je zaštitar rekao raspitivao sam se i za epinekstra kaze da je potreban list da bi se preparat usvojio,a tako piše i na njegovom upustvuZbog cega? Gde si to procitao?
Katastrofa kako duva vetar, nisam se usudio da prskam. Cekam kao zapeta puska, ako ne stane do 6, sutra moram obavezno. Blata nemam, jer je vise pretezno peskovito zemljiste i usput sam pustio travu da raste.Ja idem sutra sa horusom.Kod tebe je slicna situacija kao kod mene ako sam te dobro razumeo.Prskas sutra ili...?Uzasno je blato,evo i sada pada kisa ali mora se prskati.Ja jedino ne znam da li da dodam bor sada ili u drugom prskanju.
Nemojte se mnogo opterećivati sa prskanjem na temperaturama kakve su ove danas 8 stepeni treba vlaženje cveta od minimum 24 sata da bi se ostvarili uslovi za moniliju,tako da su šanse minimalne,više me plaši da nebude mraza