Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nikako ujutro uvek kasno uvece obavezno !!!Prskacu ujutru, dok nisu tu, a posle ce biti toplo da se preparat usvoji.. Drugo resenje nemam ni da hocu.. Insekticide ne koristim u cvetanju
Kasniš Radašine Šalim se, jel to zaklopčanka, domaća...? 39ka cenim da ti je precvetala do sad, kod mene evo počinje da precvetava...
Ja sam danas poneo i prskalicu, ali sam odustao jer nema još 10-ak posto otvorenih.Možda sutra.Kod mene nije jos otvoreno 10% cvetova pa mi treba savet da li da prskam ili da jos cekam.Meni se ne ceka jer javljaju za vikend vetar i kisu a u toku sledece nedelje dosta jak vetar.Sta mogu izgubiti ako poprskam ranije,nece mi se ukazati ovako idealno vreme za prskanje.I sta je bolje prvo horusom ili signumom.
Исти проблем имам са окулантима нектарине почеле су гранчице да се суше, нисам много ни обраћао пажњу јер сам ионако то требао сећи ,када сам јуче отишао да их прекратим имао сам шта да видим 80% су суве!