Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Цијена не би била висока јер већина људи купује оно што је јефтиније. У то вријеме су јабуке баш јефтине. Уколико неко хоће коштичаво воће пронаћи ће неке касне врсте шљива које су доста јефтиније од кајсија.@krčinac
Stiže polovinom septembra i ne znam kako bi išla cena u tom periodu, al logično je da bi trebalo da bude jaka cena jer nema kajsija a i od drugog voća samo jabuke i kruške.
Stiže polovinom septembra i ne znam kako bi išla cena u tom periodu, al logično je da bi trebalo da bude jaka cena jer nema kajsija a i od drugog voća samo jabuke i kruške.
Sadnice ne znam gde ima da se kupe, trebalo bi da ima kod mene u kraju ali nisam se raspitivao pošto ću ja sam da kalemim od ove poslednje sa video snimka, nekoliko članova mi je već tražilo grančice, imaću da im dam, ako želiš sam da kalemiš daću i tebi. Naravno, nadam se da neće vas 10 da traži po 100 grančica, toliko sa ovog stabla neću imati, koliko ljudi bude tražilo i ako budu tražili puno grančicu, naseći ću šta imam i podeliti na ravne časti
Ako ti se ne žuri, biće znači tih sadnica za sledeću jesen preko nekog od kolega sa foruma koji su kalemari, javi mi se tad na pp ili sad pa ću ti reći ko je to.
Браво м а ј с т о р е!Prisustvujući izložbi raznog voća i obilasku naprednih voćnjaka u njemu je proradila srpska krv i otkinuo je grančicu koju je stavio u svoj džep.