Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nema leba bajoCena će izgleda biti kao i prošle godine a sve duplo otišlo, hemija, gorivo, đubrivo... Radnici mi najavili satnicu od 400 dinara...
Да не баксузирам ал' ми личи да ће бити нижа него лане. Обилазио сам воћњаке у недељу и све је пуно. Ко није оштро резао Ружа се већ савила до земље. Што се тиче брања 7 сати 3.500 (а не би ме чудило да траже и више обзиром да су за трешњу тражили 4.300 а брали су за 4.000.Cena će izgleda biti kao i prošle godine a sve duplo otišlo, hemija, gorivo, đubrivo... Radnici mi najavili satnicu od 400 dinara...
Samo lud će dati po tim cenama. To su cene od 2012 godine, imam zapisano. Da sve ode 200 % od onda a kajsija ostane ista cena... Onda se pravi rakija i prodaješ litru za 2.000 dinara a ne daješ svoju muku džabe. Ima li neko savet za insekticid kratke karence, do 5 dana?Ja bih sada potpisao da svu prodam po prošlogodišnjim cenama. Teško da će tako biti.
Mislim da će za rakiju biti oko 40, za sečenje 50-60, konzum 70-90, extra klasa moooožda 100.
spinosad ili nesto slicno bi ja preporucio sa relativno niskom karencom (mislim da je kod nas 7 dana karenca, medjutim u USA je ili 0 ili 3 dana).. Koliko se secam, kod nas ne postoji nista sto je ispod 7 dana, nasa pravila su striktnija od USA..Samo lud će dati po tim cenama. To su cene od 2012 godine, imam zapisano. Da sve ode 200 % od onda a kajsija ostane ista cena... Onda se pravi rakija i prodaješ litru za 2.000 dinara a ne daješ svoju muku džabe. Ima li neko savet za insekticid kratke karence, do 5 dana?
Jako neozbiljno govoriš Pele. Kao da od juče proizvodiš voće. Samo lud... To je već i uvredljivo za mnoge ljude.Samo lud će dati po tim cenama. To su cene od 2012 godine, imam zapisano. Da sve ode 200 % od onda a kajsija ostane ista cena... Onda se pravi rakija i prodaješ litru za 2.000 dinara a ne daješ svoju muku džabe. Ima li neko savet za insekticid kratke karence, do 5 dana?
Друга је добра само је одрежи изнад друге или треће гранчице одоздо (формирај).Imam neko sredstvo ( kesica na 5l vode ) protiv biljnih vasi za ruze , razmuceno pre mesec dana
Moj ti je savet LOZI STALNO KADA SU PROLECNI MRAZEVI I AKO TI USPE KAO PROSLE GODINE TI SI NAPRAVIO STRAHOVIT UDARAC. U protivnom kada nema izmrzavanja i kada lomi grane od roda ti se tada nista ne pitas onda je kajsija 20 dinara kao 2019 .Drugi nacin da napravis udarac je OSIGURANJE osiguras imas lep povracaj drzave i opstine i to moze da bude lepa matematikaSamo lud će dati po tim cenama. To su cene od 2012 godine, imam zapisano. Da sve ode 200 % od onda a kajsija ostane ista cena... Onda se pravi rakija i prodaješ litru za 2.000 dinara a ne daješ svoju muku džabe. Ima li neko savet za insekticid kratke karence, do 5 dana?
Znači radi se orezivanje i sada ?Друга је добра само је одрежи изнад друге или треће гранчице одоздо (формирај).
То што си размутио пре месец дана слободно баци (распад активне материје). Сва средства користи одмах а нека најкасније до 6 сати.