ben roj
Član
Ali samo probrani mogu te znake da razumeju .......
To nam Bog nešto poručuje izgleda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali samo probrani mogu te znake da razumeju .......
Sadi u plasteniku, i Bog da te vidi klima napolju te ne zanima, pravis sebi klimu i vockama kako tebi odgovara... A cena?Nego @Kimi prijatelju, reci ti nama koje mi voćke da sadimo po ovako shebanoj klimi
Mrazeva koliko ti duša neće u aprilu (a verovatno i u maju), a leti piči i do +40 stepeni
Pehar je prvenstvo protiv Botritisa kod jagodastog voća i grožđa i Venturije kod jabuke.
Nije bas tako kako si se predstavio I poceo I ranije su tvoji navidi bili zapazeni bar od mene.ako moze misljenje kvazistrucnjaka iliti ne-strunjaka, onda ovako:
...
ako mozes link molim te, pa da pogledam..Nije bas tako kako si se predstavio I poceo I ranije su tvoji navidi bili zapazeni bar od mene.
A mozda je to I odraz onog starog sto bejaše : da je skromnost vrlina.
Ako nisam navalentan , ima na temi o bolestima I preperatima mije pitanje o kontaktnim fingicidima koje me zivo interesuje ali niko ne pise ili nezna.
Baci pogled pa vidi da li je tema vredna pisanja ....
ako mozes link molim te, pa da pogledam..
vidjao sam takve plodove obicno posle mrazeva kod sebe, tako da mi deluje da je to to... mislim da je taj deo ploda, sam vrh gde je vrh tucka, bio "otvoren" takoreci, tj ostatak ploda je imao kosuljicu pa je bio nekako "pokriven" i manje ga je mraz ostetio zbog izolacije te kosiljice...
Pozdrav svima, mala pomoć nam treba... na slici su kajsije kolege @pele (manje više i moje su takve) buni nas crveno-braon boja na vrhovima plodića. Uplašeni i stresirani od ovih zima i mrazeva nemožemo da dobacimo dali je i ranijih godina plod izgledao tako ili je ovo posledica nečega što se izdešavalo ove sezone: mraz, sneg, epin...
Pa ostalo ti je solidno ili mi se samo tako cini. Sta ti procenjujes, kolko ti je % ostalo od ocekivanog.