Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Мораш мрежице везати за колац да не спадају. Мени се дешавало да спадну од снијега. Ја користим намјенске плаве мрежице које поставим при садњи. Могу бити преко пет година. Метар мрежице је 70 фенинга тако да нећу на њима да штедим. Зец кору кајсије после четири године не дира, али хоће понекад шљиву ако јој је глатка кора, а на њу кајсија калемљена.Ma kad reši da gricka ništa tu ne pomaže 100%, kod mene je i kroz mrežice grizao a nalazio sam mrežice zgužvane skoro pa do zemlje.
Nisam razumeo. Da posadim samo jednu sortu ili sve tri?Zbog toga sto mozda ne cvetaju u isto vreme posadi ih tako da sebi olaksas prskanje u cvetu protiv monilije.
Onda je mozda bolje da posadim samo jednu sortu jer nije veliki broj stabala. Nisam razmisljao o tome da im je cvetanje razlicito. Koja bi onda sorta bila najbolja po vasem misljenju? Koja sorta se najlakse prodaje?
Prvenstveno za konzum i dzem. Imam jos 150 sljive na koje bih nakalemio kajsiju i nju bih za rakiju.
Poruka u inbox.E i sad najvaznije pitanje. Da li znate gde da nadjem sadnice? Znaci 60 komada Ruze.