Tibore, rekao bih identicne fleke postoje na tresnjama koje sam posadio u gradu ispred zgrade i koje redovno zapisavaju psi, skretao sam paznju vlasnicima da je to pogubno al dzabe, pa mozda da uzmes i ovo u razmatranje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neka je hvale,meni kao sto rekoh u vocnjak nece vise.U novom zasadu ni komad ns rodne necu posaditi.Za nju je ns4 pojam.
Roksana,Bergeron,Zaklopacku ruzu,Dm1,Krupnu ranu i ns 4.Podloga dzanarika sa posrednikom Stenley.Koje sorte sadiš i na kojoj podlozi ?
- - - - - - - - - -
imam jednu slobodnu njivu pa razmišljam šta bi moglo da se posadi
pele@ pošto imaš i NS Rodnu i NS 4 dali im se preklapa berba odnosno kakvo im je vreme zrenja.
Molim za savjet, mišljenje šta bilo.
Na kajsiji se sada formiraju plodovi poslije cvjetanja.
Treba li sada prskati i čime?
Do sada sam prskao signum+actara u bijelim balonima i u precvjetavanju Equation+dimetoat.
Prosle godine sam prskao samo u precvjetavanju i kajsija je bila odlično ponijela, formirala plodove i kada su bili veličine oraha svi su popadali tako da nisma imao ništa. Od čega se to moglo desiti?
Možeš li napisati datum zrenja tih sorti,pošto mi je bitno zbog uskladjivanja berbe sa drugim voćem da nebi sve stiglo na gomilu. DZenarika sa posrednikom Stenlej mi je bila na prošlom zasadu koji je doživeo sedmu godinu i osušio se pa je nebih opet koristio
Do sada sam prskao signum+actara u bijelim balonima i u precvjetavanju Equation+dimetoat.
Možeš li napisati datum zrenja tih sorti,pošto mi je bitno zbog uskladjivanja berbe sa drugim voćem da nebi sve stiglo na gomilu. DZenarika sa posrednikom Stenlej mi je bila na prošlom zasadu koji je doživeo sedmu godinu i osušio se pa je nebih opet koristio
A na čemu bi sada sadio.