Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljudi, jel najavljuju minus za vase krajeve? Kod mene najavili -1 u noci izmedju 27 i 28. Dal ce cvet to izdrzati, bas tad ce biti u punom cvetu, sada je otvoreno nekih 80%?
Kako izgledaju te peći i ja bi ložio žao mi da smrznuЈа ћу да ложим ватру. Лијепо су опрашене, а хоћу и да испробам моје пећи.
Kod mene cudna situacija sa kajsijama.U utorak pocele da cvetaju a danas neke u precvetavanju.Nikada se to nije desavalo.Da li je zbog toplog vremena tekao brze ciklus cvetanja,oprasivanja i zametanja nemam pojma.Pcele nisu letele ni juce ni danas.Ispada da ce rane sorte ove godine bolje proci.Rod nece biti ni priblizan proslogodisnjem,bar kod mene.Sreca pa ce od sutra biti toplije pa da se bar nesto oprasi.Naravno ako ne bude ujutro veci mraz nego sto su najavili.
Kako izgledaju te peći i ja bi ložio žao mi da smrznu
Ja сам једну кајсију оставио намјерно незаштићену за поређење, а на другу сам заборавио да је имам па нисам ложио дрва на ватру.Jutros -2 kod mene. Inace kod mene su precvetale pre 3-4 dana i oprasivanje je bilo perfektno ali dzabe kad ne znam da li ce nesto preteci od jutrasnjeg mraza a i veceras ce biti neizvesno.
@Комадара Ja za 1,5ha treba jedino da zapalim zabran pored njive pa da pokusam da ih spasim Salim se i iskreno se nadam da je ovo bio prizema mraz i da nece biti neke vece stete.
Kimi kad si već tu,jel će biti šansi za mrazeve početkom aprila,itd?