Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nama (ćale, burazer, ja) se to nije događalo do sada. Mislim da treba da se skocka par stvari. Da je drvo staro do 5 godina, da je njiva na nekom nižem mestu, u blizini potoka ili u nekoj udolini, te da je prethodna godina bila sa izuzetno velikom količinom padavina. Malo više azota na sve to i - eto ga!Ух, нисам знао да може и у Заклопачи да измрзне кајсија и то ружа.
Nama (ćale, burazer, ja) se to nije događalo do sada. Mislim da treba da se skocka par stvari. Da je drvo staro do 5 godina, da je njiva na nekom nižem mestu, u blizini potoka ili u nekoj udolini, te da je prethodna godina bila sa izuzetno velikom količinom padavina. Malo više azota na sve to i - eto ga!
Meni se osusilo oko 20 NS rodnih od 800 u drugoj godini, neke su malo "osamucene" ali se nadam da ce se izvuci. Nego me zanima sad kad je pocelo olistavanje naglo desava mi se da vidim da su neki lisni pupoljci krenuli i osusili se posle. Da li je moguce da su krenuli a onda ih opet neki blazi mraz unistio ili moze biti i nesto drugo?