Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene je stara rana kajsija vec precvetala, sad cveta neka stara malo kasnija sorta i NS rodna punom cvetu. Danas je par puta provejao sneg, sutra najavljuju mraz, videcemo sta ce preziveti...
Druze prskaj sutra,bice idealna prilika.Posle opet kise i vetar pa ce biti kasno.Danas bilo snega, olujni vetar siba ko prost.. videcemo sta ce ostati. kod mene u punom cvatu, nisam stigao ni da oprskam.
Зар ради скела по овом ветру? Тамо је земља 5. - 7. класе а и дувају хладни ветрови па неће сигурно још недељу дана.Juce surak bio da prska kajsije koje su preko dunava iz Ritopeka
15 ДО 23 МИЛИЛИТРа јер потрошњу воде рачунају од 600 литара до 1000 по хектару.Ja prskao danas popodne sa Dionis preparatom firme Agrosava..Ako pise da je potrosnja 1,5 lit preparata po hektaru uz maksimalno 1000 litara vode to znaci da mi za kucne varijante u 10 litara vode damo samo 15mililitara prepparata ili me matematika prevarila..
..