Kajsija

Gde si to pročitao?Kad malo bolje razmislim nepostoji atimizer koji nema metalne delove.
Znači 2kg nordoksa po 15 eu je 30 eu ,a kocid izlazi 35eu po hektaru ,ali ima i više aktivne materije i u boljem je obliku. Ja sam ipak za kocid ili funguran:ppozdrav:
Procitao ovde gde je radasin postavio.Treba izgleda da prskamo metlom:haha:

- - - - - - - - - -

Radashine da li si ti prskao kajsije?Vidim da je kolega Vasovac danas radio plavo prskanje.

39-ka u Plavincima, samo što nije:

A spremamo se i za kalemljenje:

Radasine,jesi ti stigao ovo da poprskas bakrom,znam da si i ti odlozio prskanje.Kod mene tek pocinju da se bude pa se nadam da necu zakasniti sa prskanjem bakrom.

Koja srta se kalemi?Kajsija našem kraju još spava
Ova naša Ruža, Zaklopčanka, kako god. Spava i ovde ta sorta, ali grančice u frižideru čekaju kalemljenje, za jedno 10-ak dana, otprilike.
Radasine,jesi ti stigao ovo da poprskas bakrom,znam da si i ti odlozio prskanje.Kod mene tek pocinju da se bude pa se nadam da necu zakasniti sa prskanjem bakrom.
Deo oprskan juče, danas kod mene kiša celog dana.

Poslednja izmena:
Kakav bre auto vas spopao!? Došlo vreme da kada dočekaš prve pare ove godine bez dugova - mašala!!! To nekada bilo - bankrotirao, ostao bez dinara, a sada uuuu, ne duguje nikom, pozitivna nula, svaka čast... Jbm ti banana republjik!!!

sta bre samo kukate a i ja zajedno sa vama kad nam izvoz prema EU porastao za 70% sad **greška li ga u cemu i 70% od cega

Nazad
Vrh