Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Što se mene tiče ja kajsiju više saditi neću(možda neku za jelo),po meni nema tu nikakve računice.
Donja Trepča
Васовац, ипак је твоје село у долини, док је код Слобе на брду. Код мене кајсија од три године једне не роди уопште, друге роди одлично, а треће половично.
Tako je kod svih ,samo što to neki nećeju da priznajuВасовац, ипак је твоје село у долини, док је код Слобе на брду. Код мене кајсија од три године једне не роди уопште, друге роди одлично, а треће половично.
Verovatno imas rane sorte?Kod mene se na nekim kajsijama kad se pogleda cvet sa prednje strane vidi se ljubicasta boja latica a inace na svima su pupoljci nabubrili.
Ne znam da li neko razmislja o prskanju,moglo bi se za vikend,javljaju preko 10 stepeni u nedelju.Interesuje me i da li je neko prskao preparatom nordox od singente.Ja sam kupio plavo ulje ali ovaj nordox puno puno jeftiniji a kazu da je dobar.Mogao bi da vratim plavo ulje i da uzmem taj nordox i ostaje mi skoro razlika od 15ooo dinara.Kod mene se na nekim kajsijama kad se pogleda cvet sa prednje strane vidi se ljubicasta boja latica a inace na svima su pupoljci nabubrili.
Nordox ti je fungicid na bazi bakra i to bakar oksid, znači najslabija varijanta, slabija i od bakar oksihlorida (cuprozin, bakaroksihlorid50), a kamoli od bakar hidroksida (funguran). Plus ti treba ulje.