Kada niste u traktoru, vozite

Neznam koliko je kw,ono sto znam to sam napisao.

Koliko kw je unaj L200?
Ja imam Micubisi Space Gear (L400) sa 4X4 pogonom, koji sada ima oko 250.000km od cega je 80% voznje cist lokal do 10km, i sada vec tesko pali po hladnoci, nosio je tereta do 1300kg mada mu to ne prija nikako, ima 8 sedista i jos uvek nije bilo mesta da nemogu da prodjem sa njim. Potrosnja je kao sto je Goran vec rekao.
Interesantno je sto iako su mu kratke brzine moze dosta brzo da pojuri recimo na autoputu sam ga najbrze vozio oko 175-180km/h po satu sto je realno malo manje, tj. po navigaciji oko 165km/h, a koliko trosi tada verujte da ispod 20l nije, a skupo mi da ga testiram na takvu voznju. To sam samo probao da vidim sta moze inace nije za brze od 120km/h, jer dvaput kada sam isao na more u Grcku sa njim a vozio oko 120kmh po navigaciji ni jednom mi prosek nije bio ispod 11l ali je oba puta bio pun sa putnicima.
Inace ja ga koristim najvise za prevoz radnika do njive, obilazak njiva, slepanje traktora, i svega i svacega...
Od kvarova sam menjao jednom samo lamelu, polomio org. diherencijal koji je bio koriscen samo za taj model a ja sam ugradio od Pajera i pasovao je bez nekih velikih prepravki (izvadio sam samo neke distancere u trkacima, to su neki odstojnici poluosovina a kod mene su poluosovine duze za 1cm tako da je to bilo visak delova), stabilizatore dvaput a kugle sam samo jednom menjao i jednu sponu, redovni servisi, gume sam izmenjao jedno 4-5 kompleta od kojih su i sad na njemu za zamenu i trapovi su mi spremni za remont. Inace ga vozim od njegovih 50.500km i ja sam prezadovoljan...

isti je motor u njima,malo više troše goriva ali bar nema nekih velikih kvarova
juče sam kupio dve gume jer sam moje istrošio nokian 18.500 din. komad

Ja sam vozio kod mene BFgoodrich 225/75 R15
a vozio sam Marangoni i Tigar 225/70 R15C, i nisu se lose pokazale ali mi je potrosnja veca zbog obima tocka...
Sad mislim da predjem na R16 , jer su mnogo jeftinije gume.
A 18.000 dati za jednu gumu meni je to mnogo, zato mislim preci na 16-tice i to opet "C"

- - - - - - - - - -

Moj ima 73kw

Ja sam vozio kod mene BFgoodrich 225/75 R15
a vozio sam Marangoni i Tigar 225/70 R15C, i nisu se lose pokazale ali mi je potrosnja veca zbog obima tocka...
Sad mislim da predjem na R16 , jer su mnogo jeftinije gume.
A 18.000 dati za jednu gumu meni je to mnogo, zato mislim preci na 16-tice i to opet "C"

Kako moze R 16 da bude jeftiniji od R 15?

Veci izbor...
Onda bi recimo stavljao gume od velikih kombija, manjih kamiona, itd.
R15C jesu jeftinije ali mi ne odgovara obim, dok R15 za terenca su skuplje od R16C za teret a meni vise odgovaraju teretne.

Verovatno polovne uzimaš?
31 10.5 r15 moje dimenzije
bile su bf.goodrich i sad sam zamenio fabričke a stavio sam ove,nek izdrze jos toliko :haha:

Poslednja izmena od urednika:
Veci izbor...
Onda bi recimo stavljao gume od velikih kombija, manjih kamiona, itd.
R15C jesu jeftinije ali mi ne odgovara obim, dok R15 za terenca su skuplje od R16C za teret a meni vise odgovaraju teretne.

ako nemaš felne 16 ,javi danas mi neko ponudijo komplet 16 za nissana trebalobi da su iste

Pa videcu ali svakako bih preso na 16tice zbog visine, jer cesto sam u deficitu sa visinom po blatu...

U crvenoj majici sam ja :osmeh:
2009 Mali Požarevac,bio je neki vulkanizer koji nije moga da postigne posao a kompresor mu slab
onaj fotograf je prvo pobegao kad je video detonaciju :haha:
1917002_1028454451622_7871872_n.jpg

Eno dole u flasi je benzin a pored novine,a iz džepa vadim upaljač :ppozdrav:

Nazad
Vrh