Vica prekariči ga i uradi glavu.Na Audiju 80 1.6TD sam 2 puta menjao karike.Prvi put je izdržao 2 godine,drugi godinu i treći put je bio gotov stvarno te je morala generalna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bilo je tako u veselim devedesetim
i to imam ali mondea keca,sad ima 35o.ooo km na satu tri puta mi je pucala kajla na radilici,to je i jedini kvar na motoruOd tih niskobudzetnih auta, ubedljivo najbolji odnos ulozeno/dobijeno je kod Forda Mondea II. Auto je dosta bolje odaradjen od pasata i ima prostraniji gepek i nosi vise(680kg a pasat 520). Kada sam kupovao pre 15 godina karavan, hteo sam pasat koji su svi hvalili(kao golfa II) medjutim nije mi se auto uopste svideo po mnogo cemu. Ford mi se odmah dopao i do sada sam promenio dva komada.
Znam da ce ovde odmah osuti paljbu:ma kakav ford.. Ali moje iskustvo je tako, da folksvagena nebih kupio najvise jer se mnogo kvari a i stvarno je oskudno opremljen(u stvari nema nista).
Zimi idem na njivu samo kad zatvaram zimsku brazdu ili narodski receno setvospremiram a to radim traktorom.Dragane jel time obilaziš atar zimi?
Tebi krivo sto nemas i ti takve siskeI šiške ti oduvao vetar.