Kada niste u traktoru, vozite

Realno, auto je za nase uslove sasvim dobar. Klasican vw, moze dosta kilometara preci, nije nesto sklon kvarovima, tako da ne vidim neku manu. Svaki vlasnik pasata, prezadvovoljan, tako da ne sumnjam u njegov kvalitet.
Hvala Dragane :ppozdrav:

Sve hvali ali mercedes vozi. Ja imam 124 dizel 84 godiste mercedes presla 300000 sigurno, peglam i po njivama,na pecanje svugde stigne a i u svatove.

JEste marka ali ako recimo samo okrnjis desnu prednju ili levu stranu puknes 1000 evra da ti to oprave kao od sale, dok sa vw nije tako :) Mercedes je za one koji imaju oko 1000 evra pa na gore prihod, za ostale je druga limuzina :)

Meckin motor je ipak daleko ispred golfovog, ali mu je zato limarija isto toliko, ali iza, golfove.I nikad mi nece biti jasno zasto takav proizvodjac kao MB, pravi auta sa tako losim limom.

Svaki auto se kvari sve zavisi od primerka, ja bih opet gledao nekog francuza, manje su trazeni i nisu isterani ko nemci.:osmeh:
Sad imam francuza i nikad vise,jeste da ide i da se neke sitnice kvare,ali te sitnice kostaju,imam citroen evasion,i crko mi lezaj prednjeg tocka platio sam 5000din ,takav isti samo zadnji za e klasu kosta nesto preko 2800din,pk kais za citroen sa rolerom i spanerom sam platio 15800 i to lpr,dok to isto za e klasu kosta oko 7000din swag.a i potrosnja je kod francuza dosta veca...

Poslednja izmena od urednika:
Za Lagunu 2.0 IDE, pk sa rolerom i spanerom 8500din, zupcasti sa rolero i spanerom 10800din, vodena pumpa 4000din.
Prosecna potrosnja 7,5l bmb95. 140ks komon rejl je u pitanju...i radni i paardni mi je...

Ја возим Француза, Мерцедес може да му се постиди, што се тиче удобности, у питању је Ксантија, Цитроен.
Ауто сам узео на препоруку и веома сам задовољан. :osmeh:
jbrtka где си куповао делове.

ZivaB-prevozaj se lepo u E klasu,pa uporedi... :) tu su negde po udobnosti, imao sam c5,pa ga poklonio sestri.

Ko kaže da je vw jeftin sa delovima?? Može biti, ali samo stariji. Ovi noviji su skupi ko sam djavo, ako se uzimaju originalni delovi od ovlašćenih servisera.

Mislim da je VW cak i skuplji sa delovima u odnosu na Mercedes, inace ih ne volim, nabedjen , izvikan i u zadnje vreme dere na cenama kako novih kola, tako i delova, servisa i ostalo.

Ja imam Citroën c5 i nije ništa skuplji za održavanje od ostalih. Svi su mi govorili pre nego sto sam ga kupio da je skup za održavanje ali kada sam radio veliki servis bio je nekoliko hiljada jeftiniji nego na pasatu. Citroën je 2005 godina, onaj malo noviji c5.

Ја возим Француза, Мерцедес може да му се постиди, што се тиче удобности, у питању је Ксантија, Цитроен.
Ауто сам узео на препоруку и веома сам задовољан. :osmeh:
jbrtka где си куповао делове.m
za citroen uzimam kod reno auto panta u pancevu,a polovne kod goluba u s.palanci i nekad u tomasevcu ali taj u tomasevcu je mnogo skup,za mercedesa kupujem u pancevu best auto,ili u servisu triaska u b.petrovcu.

Sad imam francuza i nikad vise,jeste da ide i da se neke sitnice kvare,ali te sitnice kostaju,imam citroen evasion,i crko mi lezaj prednjeg tocka platio sam 5000din .
Ko je proizvodjač tog ležaja? Evo gledam cene su od 2400 (vaico) 2650 (meyle) do 6500 (fag). Set za pk kaiš SKF-ov 10700,a sasvim pristojna marka SNR 8200.... I to još i nije najjeftinija prodavnica u Subotici,znači mogao bih pronaći još jeftinije,jedino što sam on-line povezan sa njima pa vidim cene 0-24h. Jbg matori što mi se nisi javio? Znaš da popravljam i aute.....

za citroen uzimam kod reno auto panta u pancevu,a polovne kod goluba u s.palanci i nekad u tomasevcu ali taj u tomasevcu je mnogo skup,za mercedesa kupujem u pancevu best auto,ili u servisu triaska u b.petrovcu.
A da probas u Kit komercu.

- - - - - - - - - -

Ja imam Citroën c5 i nije ništa skuplji za održavanje od ostalih. Svi su mi govorili pre nego sto sam ga kupio da je skup za održavanje ali kada sam radio veliki servis bio je nekoliko hiljada jeftiniji nego na pasatu. Citroën je 2005 godina, onaj malo noviji c5.
Sipaj i vozi.

Delove za Francuska vozila narucujem od Panter-a na Novom Beogradu, Gandijeva 156. Svaki deo kupljen kod njih je jeftiniji nego kod ostalih, saradjujemo punih 5 godina do sad nisam imao reklamacije ni na jedan jedini deo.

Nazad
Vrh