Kada niste u traktoru, vozite

Ja kada sam 1976 god. isao u auto skolu "Stop" u NS, morao sam pre izlaska na prve casove voznje da idem (posle polozenih testova) prvo na 4 sata trenanzera pa tek onda na "pravu" voznju. Znaci da je i kod nas bilo simulatora u auto skolama, (dok je drzava bila drzava) samo davno.

Ja prekljuce kupio terenca,Micubisi Pajera produzenog,1994 godiste 2800 kubika,ragistrovan na teretno,u sasvim solidnom stanju 2200e,proban i melje blato...

nikola ilic to je pravi terenec :ppozdrav:

Koje ulje sem selenia 10w40 mogu da sipam u fijatov 1.9d motor ? Bilo koje ili iskljucivo selenia , sa kojim god od vozaca fijata da sam pricao , samo selenia...

Kanački, seleniju fiat preporučuje, kao što reno preporučuje elf npr. Sipaj slobodno i neko drugo ulje. Kažu da je Mobil jedno od najlošijih ulja na tržištu pa ga bolje zaobiđi.

Oko 20 godina kod nas u dvoristu je opel kadet 1.6 koji i dalje ide,doduse zimi odmara jer tesko pali (stoji napolju) taj je za seoske puteve i prevoz svega i svacega a pre neki dan smo kupili vw passat b5.5

Sto bi rekao Djordje Cvarkov "fantazija" kao ide auto,ali za mene licno registracija problem tako da 74kw TDI-crveno I zakon.

Ma da, registracija jest poskupa. A nema nekakvih posebhih boljki.....ja cuo od svih majstora da je perfektan ovaj motor od 96 kw....jest poskupa registracija al vrijedi, tako mi svi rekose. U planu je pasat, jos se lomimo oko motora, dal 74 ili 96 kw..

Ursus
Plan ti je dobar a i izbor marke, koji god da uzmes neces pogresiti,moj izbor je bio 74kw jer mi se svidjala boja a da je bila 96kw u toj boji uzeo bih taj automobil! Srecno sa kupovinom!

Pa eto u tom rangu i sa koiko novaca raspolazaem..nekako najprije se odlucih za pasata. Sutra idem jednog da pogledam... Bice slika ako bude pazara.
Hvala ivan :ppozdrav:

Kod mene je passat 5.5. 2002 god 74kw, a kupljen je 2008. Za nase uslove sasvim uredan i perfektan auto. Prosle godine za CG isao, potrosnja 5,5l, a proslog mjeseca za Bg isao par puta potrosnja 6,3l, al 80% auto put i voznja preko 150km/h. Za ovih 6 punih godina kod nas je presao oko 100h a kupljen je sa 202h, i samo mu jedna dizna bilo stradala i to polovnu promijenili za 75e, a svo ostalo ulaganje je u redovne servise , gorivo i gume. Ne ces se pokajati zasigurno. Pozdrav i sa srecom u kupovini. :ppozdrav:

Nazad
Vrh