Izvinite ali šta su to tačke?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma opušteno kolega baronu. Oni koji se plaše ili neznaju da nešto čačkaju ili budže po kolima oni se drže priče da je to tako fabrika napravila, da to tako mora i kupuju original delove i popravljaju u ovlašćenom servisu. Pa i fabrika i servis mora od nekoga da živi
Samo onaj ko ne razume funkciju egr ventila može da kaže da je štetno po motor njegovo zatvaranje. Odma da kažem šteta je ne zatvoriti ga. KO je video usisnu granu sa i bez egr ventila zna o čemu pričam. NJegova svrha je da nesagorele gasove vrati ponovo na sagorevanje u usisnu granu i na taj način povećava euro normu na vozilu a sa druge strane toliko zamasti i zagaravi usisnu granu i onaj leptir da vremenom motor dosta slabije ide izgubi snagu načisto pobrljavi. E što se tiče euro norme u Srbiji kad vidim kakve se sve ekološke katastrofe voze po putevima sve ako im moj egr ne pomogne.
Sto se mene tiče zatvorio sam ga prvog dana a skoro je i katalizator kaput. Auto ide kao lud i dalje bez trunke dima. Napomena samo da kod MJTD prijavljuje gresku kad se zatvori a kod JTD-a ne prijavljuje
A ako je fabrika nešto napravila pa to ne znači da je to savršenstvo i da to tako mora da bude, uostalom malo malo pa se neka serija vozila povuče ili pozove na vanredni servis zbog serijske greške. A i na čemu bi ta industrija zaradjivala kad ne bi prodavala glupe skupe delove
Uostalom niko nikoga ne tera da nešto mora da uradi na svom vozilu. Ko ima kohones moze da proba, ko nema neka vozi kao i do sada
bravo gorski,hteo sam i ja to reći ali preduhitrio si me
ta karabudženja i polovni delovi su samo za lokalce sto teraju 40 km/h pa se jos hfale kako malo troše