Kada niste u traktoru, vozite

Kao što sam napisao, u ovlaštenim servisima kod nas uglavnom niko ne ugrađuje dijelove jer hoće da "uštedi" par evra pa ide kod nekih dunđera koji će sve napraviti za pola cijene.
Inače ako u ovlaštenom servisu imaš majstora koji vrši servis gasne instalacije nema razloga da se izgubi garancija. Bilo šta što se uradi mimo njih povlači gubitak garancije, nebitno da li hoćeš drugi pogon, elemente vješanja ili nešto četvrto.
Kod nas još uvijek se nažalost to radi u garažama, ali se širom svijeta može dobiti nov automobil sa gasnom instalacijom ugrađenom u ovlaštenom servisu. Imam kuma koji je taksista u Dablinu, već je tri auta promijenio i poslednja dva je uzeo nove sa gasnom instalacijom.

U mojoj Dačiji je reno 1,6MPI sa sekventom STAG 4.Potrošnja retko kad preko 7lit/100km ,a garantujem da je čak i žustriji na gasu nego na benzinu.

Cijem se sa jednim drugarom odavno se nismo culi pitam ga sta voui kaze Kia Rio 1,3 2004god karavan benzin+plin kaze da je prezadovoljan malo trosi lepo ide ne kvari se presao je 80 000 sa njim nikakvih problema ije imao servis redovan i to je to.Retko kad cujem za taj auto a izgleda da Koreanci uopste nisu losi....

Šta će nišan,kad je uglavnom neispravan :haha:

Odluči Mujo da uzme taksi, i uleti u jednog Mercedesa. Gleda on, dobra kola, puno nekih lampica i tastera. Zapitkuje on šta je šta, a taksista mu odgovara. Kad odjednom ugleda Mujo znak Mercedesa na haubi: • Šta je ono, majstore? - upita Mujo. • Nišan! - reče mu već iznervirani vozač. Malo kasnije začu se tup udarac i jedan pešak se otkotrlja. • **greška ti tak"i nišan... Da ja nisam otvorio vrata, promašili bismo ga!

Jebi ga ja ne mogu da nisanim,nisan je na prednjoj maski a na haubi je u lezecem polozaju.

mail

Skoro sam se ponovio

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh