Kada niste u traktoru, vozite

Registracija je nenormalno i bezobrazno velika!!!!! Vidjam automobile sa registracijom od 155.000 pa do 250.000 dinara!!!!!!!!!!!!!!!! Pa sta ce taj vozac da iskoristi za te pare!!!!!

Bas preterali,sad neko nemoze da kupi auto od 3000 kubika jer ce da placa 1500e ragistraciju!!!!! Bezobrazluk!!!

Ako neko ima silne pare za te automobile i za gorivo ima verovatno para i za registraciju!!!
@slavko l Takodje ja sam pre neki dan video neki besan Hummer crni sa nasim tablicama, verovatno ista fora ili neki zesci budza.

Pa mozda neko ima para da kupi taj auto ali recimo on kosta 3000e a registracija mu je 1500e dal je to normalno???? :sta:

Ili se to vozi samo za svadbe,rodjendane i ostale praznike....V8 koliko god ga ga mazis on guta ko provaljen kod tih amerikanaca...

Pre ce biti da je oko 1940-50 :ppozdrav:
mozda i oko 1960

@Duško58
Opet sam zabrljao :osmeh:

Poslednja izmena:
Ima nečega u tome... postoji priča da će na cenu registracije više uticati starost nego kubikaža.
Momentalno je granica 20 godina starosti, pogotovo za automobile velikih kubikaža. Kad predje 20 godina registracija se prepolovi. Pronadjite na internetu onlajn kalkulator cene registracije pa probajte.

Rezim pun gas kada bi ga stedeo malo trosio bi 3.5 ja ga silujem vucem povrce non stop ja zahvalniji auto nisam vozio alal mu svaki din !!pozdrav

Danas po kisi rasturio jednog Audija 80 sve mu zivo poskidah od delova bice rezerve gomila... :osmeh:

Uzeo trap,letvu volana,vuljuske,amotrizere,volan,alternator,anaser,brave,plovak za gorivo i jos gomilu sitnica... :bravo:

Imam jedno pitanje za poznavaoce Renoa.Imam u ponudi Lagunu 2004 godiste,1.9 dci 75 kw expression oprema.Uredjen veliki servis,zamenjen set kvacila,4 nove m+s gume,zamenjene plocice,stabilizatori,gumice balans stangle,registrovana do novembra.Auto je uvezen i Holandije sa 295000 km predjenih i covek mi trazi 2600 eura.Da li se isplati uzeti?Hvala unapred.

Juce sam zamenio zadnji trap an Audi 80 i resio sam problem sa krivim zadnjim tockovima i nepravilnim trosenjem guma!!! Usput sam zamenio i kocione cilindre (jedan je bio procureo) zamenio i sajlu za rucnu kao i gurtne...

E sad pre toga kad sam drzao malo duze pritisnutu kocnicu propadala mi pedala osetnom brzinom... Sad kad sam zemenio sve novo na zadnjem delu (pa i cevi za kocenje) to propadanje pedale kada dugo drzim nogu na njoj se ZNATNO smanjilo ali ipak kad drzim recimo 1-2 pedala skoro propadne do kraja!!! (pre toga je pedala propadala mnogo brze i gubio je ulje)...

Sta bi sad mogao biti uzrok propadanja pedale kocnice???? :sta: Dal da zamenim glavni kocioni cilindar??? Ili da trazim kvar na prednjim kljestima ali oni provereno en cure jer bi se videlo naravno...

Sta vi mislite sta je upitanju????

Glavni kočioni.
Što se tiče lagune imaju je dosta kolega i drugara jeste lep auto i cena pristupačna ,dosta je mekan na trapu pošto je i dosta teška napred pa dosta često ima ulaganja što se tiče trapa ali nisu tu preterano skupi delovi tj imaš dosta velik izbor imaš skuplje jeftinije pa ti biraj . Ima dosta elektronike kao i ostali noviji automobili pa često i tu nešto zakaže ni to nije preskupo toliko ali može da iritira čoveka.
Ima ih već poprilično kod nas i ja sam hteo da pazarim nju ili lybru ali na kraju sam uzeo mazdu 626 zbog kešovine jbg i prešo preko 7 000 km osim servisa i to što sam se skuco ništa drugo ,mogu vam reći koliko sam bio skeptik za Japance sad sam prerasto u obožavaoca ,motor 2.0 dizel pali bolje od nekih benzinaca za nepoverovati na dodir ključa,udobna je ,dosta opreme za svoje godište itd ja sam prezadovoljan .

Nazad
Vrh