Kada niste u traktoru, vozite

Svi troskovi oko cari su izneli 710e.

Konacno dosledna zamena stigla :)

z7zb.jpg

3igu.jpg

ai5e.jpg

Evo link pa koga interesuju sve karakteristike,nek pogleda dok se ne obrise oglas http://www.polovniautomobili.com/oglas4258881/audi_a4_19tdi/

Poslednja izmena:
@aca74
Od automobila koji su kupljeni novi: Opel Astra J 1.7 (isuzu motor) 125ks presao do sada 110k nista oko motora i dizni nikada nije dirano. Isto ide i sada i kad je bio potpuno nov. Fiat Doblo 1.9 (mislim da je 100-110ks) kupljen nov 2008-2009 presao je malko manje od 200k, rodjak ima firmu za bravariju, trojica vozaca ga voze i takodje nikad problema nije imao. Jos jedan dizel za koji znam da je kupljen nov je Audi a4 2.0tdi 2010-2011 kod ujaka je presao do sada 30-35k i sve je super. Doduse ovaj poslednji primer je mala kilometraza, ali eto da ga spomenem. Verovatno je ta Fiesta koju si naveo frabricka neka anomalija, ipak je to mala kolometraza da se dizne menjaju.

Sto se tice goriva, sipam iskljucivo na NIS pumpama, uverio sam se da kad sipam na Knez Petrolu, trosi mi i do 15% vise u istim uslovima voznje. Test sam radio nekoliko puta i uvek je potrosnja bila manja sa plinom/bezninom iz NIS-a. Tako da 1-1.5din/l sto je jeftinije na Knezu ispadne skuplje na kraju. Da li je neko ima slicna zapaznja ili moja Astra ne gotivi Knez?:haha:

TAcno je to za gorivo, ja sam isprobavao benzin sa lagunom 1.6 i to nis i luk oil. Nisov je manje trosio (onaj euro benzin naravno)

Jel mogu da se registruju automobili sa volanom na desnoj strani iz uvoza sada trenutno, ili mogu da se registruju samo oni koji su vec bili registrovani kod nas....?

2005-to godište 2.0crdi 4x4 2006-te u augustu je prvi put registrovan, uvežen iz Italie sa neispravnom kvačilom pa su ovde menjali u ovlašćenom servisu, veliki servis urađen pre 20.000km. Ima 230.000km na satu šta potvrđuje i servisna knjiga, tamo je odjevljeno sa 229.230km. Uvežen je u oktobru prošle godine. Ima sve 4 nove gume Mischelin M+S.
Kiu nismo uzeli jer meni ovaj lepše izgleda u kabini kontrolna tabla i sve ostalo a po par majstora šta sam pitao su rekli da je to u principu isti auto sa malim razlikama, bili smo i te gletati ali sa manjom kilometražom ali su bili dosta ofucani u kabini kao da imaju preko 300.000km. Ako te interesuje još nešto slobodno pitaj.

Nazad
Vrh