Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gledaju pogrešna auta i komentarišu.Ja pre 5 g. kupio auto Reno Laguna 1.6 16v. 2001.g. prešao 80 000.Ugradio sekvent plin 600 e. Sin je snimatelj na jednoj lok. televiziji i gazi je svaki dan ,gde god neki dogadjaj odoše. Nisam na njoj izgubio mnogo ,a i da sam izgubio sve nije puno. Da sam mu uzeo ovakav BMW. koji je tada bio 25000 km. do sada bi izgubio na njemu jednod Fergu. Ova Laguna za 5 g. me iznenadila . Nije se kvarila. Meni jednom otkazala ona remenica na alternatoru što se sama doteže i ostao na putu izmedju Modriče i Dervente i to noć .Nije bilo prijatno.
sve sevidi kad ga prikacis na fabricku dijagnostiku
@Gorski@ Radilo se baš o remenici alternatora. Imaju neke lamele ,pa kad ocepiš turažu one klize i nedaju da alternator prepunjava nego te lamele regulišu br. obrtaja alternatora u zavisnosti od opterećenja.To je se raspalo i remenica spala ,otišo remen i upalila se lampica. Ovo je fin motorić od Renoa .Jako flexibilan, vuče i na malim obrtajima . K4 16 16v .Mislim da ga još ugradjuju.
da,ali ako je kilometraza u pitanju ili automatski menjac,to je stvar elektronikeVidi se elektronika, tj elektronski kvarovi. Mehanika i stanje automobila jos uvek zavisi od majstorskog oka.
To ti je spaner PK kaisa nije menjan na vreme, nije ni malo jeftin kompletan spaner kosta oko 120evra. Veliki servis za Lagunu recimo 1,9 ne moze da se uradi bez 450evra i to bez majstorskih ruku.
Mislo sam na prve serije modela w210, iz perioda 1994.-1998. pre fejslifta .@lalo,imam trenutno w210 oko 3 meseca,i mogu ti reci da ne moze ni da prismrdi 123 ili 126,ok je ne kvari se i sve je super,ali je suvise "plastican"
Rekao sam br. obrtaja a ne punjenje . Da netupim više, to je specijalna remenica koja štiti remen i alternator od udarnih opterećenja. KAD BI STAVIO OBIČNU ČVRSTU NEBI VALAJLO.Novu kupio u Tuzli za 45 e.
Jedna stvar su španeri a druga stvar je je remenica alternatora koja u sebi ima ugrađeno kvačilo koji košta 45e nov jer sam i ja nedavo menjao. A veliki sevis za lagunu 1,6 16v 79kw koštao prošle godine oko 23.000din sa vodenom pumpom zajedno.
sve je to isto.jedino sto restajling ima komande na volanu.zmigavce u retrovizorima i cdi motore koji manje trose dok stariji modeli imaju problem sa pumpom mislim na model 200 i 220Mislo sam na prve serije modela w210, iz perioda 1994.-1998. pre fejslifta .]