Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U zadnje vrijeme je c klasi (ovom modelu o kome govorimo ) vani drastično pala cijena . Priča se , a u jedan dva slučaja sam se uvjerio , da im je limarija strašno loša ??
Citirao sam Savatov@post .Znači odnosi se na Srbiju.Kod nas nepostoji takva registracija jer svi takve aute registruju u Brčkom. Mislim od Modriče pa ovamo do Bijeljine.U B rčkom nema poreza. Sve jedan sportski motor je registrovan u Brčkom .Ja sam registrovao Suzukija u Šamcu i platio masan porez oko 300 KM. ali nisam siguran da ima još iko registrovan u Šamcu.Ipak km a ne eura .
Ipak eura.Ipak km a ne eura .
Nisi Savatov post citirao.Citirao sam Savatov@post .Znači odnosi se na Srbiju.Kod nas nepostoji takva registracija jer svi takve aute registruju u Brčkom. Mislim od Modriče pa ovamo do Bijeljine.U B rčkom nema poreza. Sve jedan sportski motor je registrovan u Brčkom .Ja sam registrovao Suzukija u Šamcu i platio masan porez oko 300 KM. ali nisam siguran da ima još iko registrovan u Šamcu.
@zombie
Ja vozim 520i E39 vec pune 3 godine. Bendzamin zahteva dobro odrzavanje i kvalitetne delove ali sve to vrati udobnoscu i sigurnom voznjom. Kod mene je klasican menjac i tu nema problema ali koliko sam pricao sa vlasnicima automatika, ni oni nisu imali problema. Taj motor 2.5d 163ks ima jako dobar odnos snage i potrosnje.
E pa mene sikira jedino mjenjač, taj famozni automatik. Prodavac je već spustio cijenu na 9200KM tj. oko 4720 E.