Kada niste u traktoru, vozite

U zadnje vrijeme je c klasi (ovom modelu o kome govorimo ) vani drastično pala cijena . Priča se , a u jedan dva slučaja sam se uvjerio , da im je limarija strašno loša ??

Kod nas je registracija za vozila sa motorima od 3l do 3,5l oko 1300e.

Kad se bolje razmisli ,možda je i realno tako

imag0233.jpg
Dvotockasi mog druga i clana ovog foruma Homoljca.

U zadnje vrijeme je c klasi (ovom modelu o kome govorimo ) vani drastično pala cijena . Priča se , a u jedan dva slučaja sam se uvjerio , da im je limarija strašno loša ??

po meni je glupo kupovati c klasu jer dizel motori nisu manji od 2200 kubika a jako mali auto,za te a mozda i manj pare ima da se kupi e klasa koja je mnogo bolja i veca od c mislim na w203 iw210,a c klasa je i mnogo bucnija unutra

Ja sam od skora valsnik volva V 40 dizel, 115hp, 2001 godiste i zadovoljan sam udobnoscu (iako je to mali karavan),potrosnjom i startnoscu motora, iako mi je tiha patnja volvo S60 ili S 80 za njihu kupovinu nisam bio dovoljno (finansiski) tezak

Ipak km a ne eura .
Citirao sam Savatov@post .Znači odnosi se na Srbiju.Kod nas nepostoji takva registracija jer svi takve aute registruju u Brčkom. Mislim od Modriče pa ovamo do Bijeljine.U B rčkom nema poreza. Sve jedan sportski motor je registrovan u Brčkom .Ja sam registrovao Suzukija u Šamcu i platio masan porez oko 300 KM. ali nisam siguran da ima još iko registrovan u Šamcu.

Ipak km a ne eura .
Ipak eura.
Meni danas na 124-ku crkla bos brava.Sinoc sam naprskao WD spreja(neznam ni sam zasto sam to uradio,brava je radila odlicno)jutros prvi put uspeo sam nekako da okrenem kljuc i upalim ga i kad sam ugasio vise nije mogla da se pomeri,skroz se ukocila.Zezali smo se se 3-4 sata da je skinemo i nismo uspeli.

- - - - - - - - - -

Citirao sam Savatov@post .Znači odnosi se na Srbiju.Kod nas nepostoji takva registracija jer svi takve aute registruju u Brčkom. Mislim od Modriče pa ovamo do Bijeljine.U B rčkom nema poreza. Sve jedan sportski motor je registrovan u Brčkom .Ja sam registrovao Suzukija u Šamcu i platio masan porez oko 300 KM. ali nisam siguran da ima još iko registrovan u Šamcu.
Nisi Savatov post citirao.

@zombie

Ja vozim 520i E39 vec pune 3 godine. Bendzamin zahteva dobro odrzavanje i kvalitetne delove ali sve to vrati udobnoscu i sigurnom voznjom. Kod mene je klasican menjac i tu nema problema ali koliko sam pricao sa vlasnicima automatika, ni oni nisu imali problema. Taj motor 2.5d 163ks ima jako dobar odnos snage i potrosnje.

Bmw 525 dizelka 2000 godiste u kombinovanoj voznji pokazuje potrosnju od 8 l,dok na otvorenom ako se ne sili na gasu potrosnju pokazuje oko 6,5-7 l,sto za takvo auto nije uopste puno

@zombie

Ja vozim 520i E39 vec pune 3 godine. Bendzamin zahteva dobro odrzavanje i kvalitetne delove ali sve to vrati udobnoscu i sigurnom voznjom. Kod mene je klasican menjac i tu nema problema ali koliko sam pricao sa vlasnicima automatika, ni oni nisu imali problema. Taj motor 2.5d 163ks ima jako dobar odnos snage i potrosnje.

E pa mene sikira jedino mjenjač, taj famozni automatik. Prodavac je već spustio cijenu na 9200KM tj. oko 4720 E.

Ne brine mene to - imam stvarno dobrog i poštenog majstora koji godišnje ide na masu seminara o novim tehnologijama, servisiranjima, dijagnostici...lik je baš "u trendu" i popravlja sve živo, samo ne radi limariju i struju. Čovjek ima veze i kontakte i nabavlja sve dijelove, nije bitno koji je auto u pitanju a sa cijenama mu nema ravnog. Znam da bi on mogao sve da mi održava, čak i mjenjač (redovan servis-ulje, filter...servirisanje automatika ne radi dok obične mjenjače popravlja), Mene brine u kakvom ću ja njega stanju kupiti, znam da se sa mojim načinom vožnje i paženja auta sasvim sigurno neće pokvariti. Znate i sami kakva je kupovina polovnjaka - mačak u vreći.

za tog starog Bmw menjči i drugi delovi nisu skupi,a manuelni menjači su skoro nepoderivi
ovo je iz nekog mog iskustva

Nazad
Vrh