Kada niste u traktoru, vozite

Deni89 kod mene je 1,9 tdi sa 130 ks/96 kw. Ima 6 brzina a prosecna potrosnja je sarena. Ako ga zimi vozim ne zagrejanog trosi ihahaj 9-10 litara to je tipa ujutru posao pa sa posla, pa po decu u skolu, pa trening klinaca, pa engleski klinaca, sve po gradu i sve 1 km voznja, jadnik se ne zagreje a ja vec gasim. Kada ga vozim zagrejanog trosi 6,5-7,5 zavisno od toga klima ili ne. Ja vozim penzionerski, da se razumemo ne teram preko 3000 obrtaja u principu. a 6. brzinom na 3000 obrtaja ide 160 km/h. Kada idem na more u Grcku po Makedoniji, znaci otvoreni put, natovaren, ali sve u kolima, sa upaljenom klimom trosi 5,5 litara.
Sada sam nesto menjao pa znam Man filter vazduha 690 dinara, Man fiter goriva 1800, Man filter klime obican 690, ima i jeftinijih. Ja kupujem ulje iz Nemacke Castrol poslednji put 6 litara 70 evra, filter ulja oko 800 dinara. Ruke ne racunam,cirka 500 dinara.
Veliki servis platio delove oko 23000 dinara, ruke 80 evra.
Kod mene presao skoro 20 000 km, nikada dolivao ulje ni na ovom, ni na proslom B5.
SSurla dobre felne, ali ja nisam imao 00 da ih kupim, 17 felnu nikako, ali su te najlepse. Jer higline oprema, sa alcantarom?

Kolega Matic, ja okacio klip na prosloj stranici od Alfe sa pravih 137000kmmsm i mene je iznenadila ali eto desilo se nekako. Borise sve sam naucio sad prakticna nastava :osmeh:

Onaj srednji, nije najnoviji, ali meni je ipak malo lepši od ovog najnovijeg

Koliko je placen auto ako nije tajna? Koja mu je Km.....? Jesi ga uzeo ovde ili doteran od preko...? Ja se dvoumim takodje izmedju tom modela, e aada samo je pitanje da li uzeti najnoviji model ili taj srednji?

Da se i ja pohvalim. Obradovao i mene Deda Mraz pred novu godinu :osmeh: .Doterana mašina juče u dvoište: KIA Sportage, 2.0, 140ks, 2006.godište. Slike će biti ovih dana kad uhvatim vremena
Toliko si merk'o traktore i savetovao se po temama koji je bolji za kupovinu i na kraju si kupio dzip:haha: Inace svaka cast dobra je to masina :ppozdrav:

Poslednja izmena od urednika:
Toliko si merk'o traktore i savetovao se po temama koji je bolji za kupovinu i na kraju si kupio dzip:haha: Inace svaka cast dobra je to masina :ppozdrav:
Uzeo sam ja i traktor proletos :ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Koliko je placen auto ako nije tajna? Koja mu je Km.....? Jesi ga uzeo ovde ili doteran od preko...? Ja se dvoumim takodje izmedju tom modela, e aada samo je pitanje da li uzeti najnoviji model ili taj srednji?

Uvežen iz Italije od prvog vlasnika. Prešao 159000 unutra je kao nov. Plaćen je 7000. Evo uhvatio sam vremena i da ga slikam na brzaka

Evo i moje masine Passat 1.9 tdi automatik 110 ks '99 god.
1525195_10201188772109336_1916341782_n.jpg
1544571_10201188773149362_168605649_n.jpg

- - - - - - - - - -

Uzeo sam ja i traktor proletos :ppozdrav:

- - - - - - - - - -
Nisam znao izvinjavam se:ppozdrav:

jesi ga ti direktno kupovao ili od preprodavca??Dosta sam u Italiji sa kolegom koji snabdijeva pola Bosne i dio Srbije oko N.Sada i Šabca polovnjacima i nekako mi se čini puno para.

Worm lep dzip nema sta... :bravo: Samo ipak nije to za Off road voznju mozda za mlko losiji put i sneg zakon ali za ozbiljniji teren je greota to terati tamo... Jos jednom svaka cast bas mi se svidja jer sam i ja veliki ljubitelj dzipova i Off Road voznje... :ppozdrav:

Omiljena kilometraza prodavaca auta je 150-160000 km.:osmeh:
prnjavor 3 jesi li ti siguran da tvoj drugar snabdeva auto-placeve u Šapcu?:ppozdrav:

@putin
Hvala na lepim željama :osmeh:
@bewisa
Auto je proveren a i po unutrašnjosti samoj se vidi. Sve imam njegove papire od dana kad je izašao iz salona do danas, od računa, garancija, servisa ...
@ciro
Jedina šteta za off road je to što može da se izgrebe inače jedan od boljih za teren. Na uporednim testovima je prešao prepreke koje nisu bili u stanju da savladaju 10 puta skuplji i "bolji" modeli. Čudo smo mi od naroda, samo nek je nemac pa makar i kršina a da nije mašina sa istoka

- - - - - - - - - -

jesi ga ti direktno kupovao ili od preprodavca??Dosta sam u Italiji sa kolegom koji snabdijeva pola Bosne i dio Srbije oko N.Sada i Šabca polovnjacima i nekako mi se čini puno para.

Mogu oni i za 3000 da se nađu ali takve rbine mi ne trebaju. Gledao sam i po nemačkoj i mašine u ovakvom stanju sa porezom i prevozom izašle bi me isto ili i više para od ovoga. Ako nešto valja mora i da se plati

Nazad
Vrh