Kada niste u traktoru, vozite

Worm- Prvenstveno sam na to mislio greota je to terati po terenu,izgrebes ga podrpas ispod one lastike i tako... Za sneg je majka siguran sam... :ppozdrav:

Evo i mog voznog parka :osmeh:
14dldhe.jpg

Opasna masina,prije dva dana sam ga vidio uzivo ali nisam ga nesto zagledo,a mislim da bmw nema problema sa mjenjacima,a sad ih ima dosta i po otpadima,tako da i ako crkne imas ga gdje uzeti

Ovih dana zagledam ovu mašinu, pravo sam se zagrijao, ima li neko neka iskustva sa njima? Motor i ostalo me ne brinu, za to je lako, sikiram se oko mjenjača, imam iskustva sa vožnjom automatika ali me brine održavanja, kako to srediti kad otkaže nekad?

http://hartge.pik.ba/artikal/1041510...i-registrovan/
Dobri su ti E39 modeli,mozda i najbolji od BMW-a.Mada vidim i cena mu bas jaka.Sto se tice BMW-a i automatik menjaca znam samo da jedan covek u susednom mestu ima vec drugi X 5 3.0D sa automatik menjacem i nije imao problema.Mada moram da kazem da ih ne vozi dugo i mnogo.

zombie_666@Zar neće da padne JEEP Veliki a široki.:ppozdrav:
Aca @ Misliš da je 5000 e jaka cena .Možda bi išao još dole.

Ne mogu da se uklopim sa registracijom za Jeep,svi imaju motore sa vise od 3l zapremine pa je registracija oko 1300km zbog poreza na luksuz.Cijena BMW jeste jaka ali takve su cijene ovde,ni obicni vw passat ne mozes kupiti da valja ispod 5000e. U opciji su mi i Mercedes C200 CDI za 9900KM, C270 CDI za 9000KM, jos jedan C200 CDI za 8900 (ali je malo ofucan) te jedan VW Passat 1.9 TDI. Najradije bih isao na Audi A4 Quattro ali su preko mjere skupi, ispod 7000E nema da valja, ima onih sa starim 2.5TDI od 110kW ali to je vrlo rizičan motor.

Ma ja sam se naložio na BMW samo tako al čekam da vidim šta će mi biti sa posla pa da odem da ga pogledam. Jutros bio na pijaci u Bijeljini, ima dosta auta, našao sam jedan Mercedes C270 CDI, vizuelno je fantastičan ali mu treba raditi prednje kočnice (pakne), prednje gume su loše i čuju se španeri lavirintskog remena (PK remen). Hoće lik 10500KM i ne da marke ispod. Auto mi se jako svidilo jer je limuzina, ručni mjenjač sa 6 brzina i antracit crna boja ali mu je cijena jaka a treba uložiti dosta, samo za gume treba bar 250KM.

Inače, postoje li lanci za 17" gume, onaj BMW ima baš velike točkove pa sam se zabrinuo kako bih stavio lance kad zatreba.

Ja sam uporedjivao cene sa ovima kod nas,kod vas mozda vredi toliko_Ovde ne bi mogo da uzme ni 4000e,jer autima preko 2000ccm cena drasticno pada zbog skupe registracije.
@Zombi,ne brini se za lance.Koliko ja znam ima ih i za 17",a pozeljno je da za zimu nabavis manje i uze felne i gume.Recimo 205/55 R16,a za njih lanci sigurno postoje.

Bolja ti opcija bmw nego li mecka,i kao sto rece @AcA OPEL kupis celicne ili alu felge R 16 sa nekim standardnim mjerama recimo 205 65 r 16 i na njih ako je potrebno montiras lance

Ne mogu da se uklopim sa registracijom za Jeep,svi imaju motore sa vise od 3l zapremine pa je registracija oko 1300km zbog poreza na luksuz.Cijena BMW jeste jaka ali takve su cijene ovde,ni obicni vw passat ne mozes kupiti da valja ispod 5000e. U opciji su mi i Mercedes C200 CDI za 9900KM, C270 CDI za 9000KM, jos jedan C200 CDI za 8900 (ali je malo ofucan) te jedan VW Passat 1.9 TDI. Najradije bih isao na Audi A4 Quattro ali su preko mjere skupi, ispod 7000E nema da valja, ima onih sa starim 2.5TDI od 110kW ali to je vrlo rizičan motor.
Kod nas je registracija za vozila sa motorima od 3l do 3,5l oko 1300e.
Inace ima da se kupe lanci za 17 coli gume ali kad se montira na alu felnu hoce da se desi da se felna izgrebe.

Nazad
Vrh