worm
Član
Na ovaj sam naleteo pa sad vreme će pokazati. Ako bude služio kao i Daewoo , takođe koreanac, kog imam već 10 godina biću prezadovoljan 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako ti se zove kum ?ne sumljam da si izabrao dobar,jes vala ima i krševa ali ima i dobri auta za male pare.
- - - - - - - - - -
siguran 100% kum mu je iz šapca
ne meni nego njemuKako ti se zove kum ?
Fiat ducato mozda?Hvali tu jos nsto ali nije moglo da stane u kadar![]()
Dobri su ti E39 modeli,mozda i najbolji od BMW-a.Mada vidim i cena mu bas jaka.Sto se tice BMW-a i automatik menjaca znam samo da jedan covek u susednom mestu ima vec drugi X 5 3.0D sa automatik menjacem i nije imao problema.Mada moram da kazem da ih ne vozi dugo i mnogo.Ovih dana zagledam ovu mašinu, pravo sam se zagrijao, ima li neko neka iskustva sa njima? Motor i ostalo me ne brinu, za to je lako, sikiram se oko mjenjača, imam iskustva sa vožnjom automatika ali me brine održavanja, kako to srediti kad otkaže nekad?
http://hartge.pik.ba/artikal/1041510...i-registrovan/
zombie_666@Zar neće da padne JEEP Veliki a široki.
Aca @ Misliš da je 5000 e jaka cena .Možda bi išao još dole.
Ja sam uporedjivao cene sa ovima kod nas,kod vas mozda vredi tolikzombie_666@Zar neće da padne JEEP Veliki a široki.
Aca @ Misliš da je 5000 e jaka cena .Možda bi išao još dole.
Kod nas je registracija za vozila sa motorima od 3l do 3,5l oko 1300e.Ne mogu da se uklopim sa registracijom za Jeep,svi imaju motore sa vise od 3l zapremine pa je registracija oko 1300km zbog poreza na luksuz.Cijena BMW jeste jaka ali takve su cijene ovde,ni obicni vw passat ne mozes kupiti da valja ispod 5000e. U opciji su mi i Mercedes C200 CDI za 9900KM, C270 CDI za 9000KM, jos jedan C200 CDI za 8900 (ali je malo ofucan) te jedan VW Passat 1.9 TDI. Najradije bih isao na Audi A4 Quattro ali su preko mjere skupi, ispod 7000E nema da valja, ima onih sa starim 2.5TDI od 110kW ali to je vrlo rizičan motor.