Kada niste u traktoru, vozite

ssurla čisto da kazem obrati paznju kad smotaš dal ce pukne,hoće da bude u amortizer gore gde se šrafi u šasiju u pogaču što ima oni igličasti lageri ili može kad pretisneš kočnicu pa dok se pločice odlepe od disk kad pođeš.moj kolega je slušao auto dve nedelje dok nije utvrdio odakle dolazi pucketanje,ispostavilo se da je iz amortizer a izluđuvalogaje ,nema stalno al pucne

vnoy9y.jpg
Moj Seat Ubica, voli da se setka nedeljom ulicama grada ;)

- - - - - - - - - -

Takodje i ovo...

fotografija-0001.jpg
[/IMG]
fotografija-0002.jpg
[/IMG]
fotografija-0003.jpg
[/IMG]

Auta su Mamina ali i ja se ponekad provozam(ako budem dobar) IV 2000god sdi moj omiljeni
i NISSAN NAVARA 2,5 DI 2005 registrovana na teretno ima i jedn amečka 123 240d, krš ali ćale je neda bar dok traje registracija nju nisam sliko

Nesećam se koliko je praćen,ja sam kuko i plako prodavcima pre plaćanja pa sam od stresa zaboravio

Ovako su kotirani dzipovi ovde u CH. : Tojota .. .. Nisan , Micubisi , .. .. , Mercedes , BMW. Amerikane nisam ubrajao. Ja sam pre neki dan probao jedan Nisan Terano i mogu da kazem da je veoma udoban.

Evo jos koja slicica moje masine... Jeste da nije skoro slikano ali nista losije ne izgleda... :osmeh: Za sad samo nafta i ulje i terajjjjjjj.... :bravo:

p5190189.jpg

p5190186.jpg

Neznam stvarno ali sa njim malo nesto jedino kad idemo malo dalje negde.. A za tu po lokalu vozimo Audi 80 i Golfa 2...

- - - - - - - - - -

Ovo je slikano jos kad sam ja isao u skolu,mozda ce da prepozna neki od clanova iz tog kraja ovo gde je slikan... :osmeh:

Upravu si sutra cu bas da pogledam da vidim... :ppozdrav: Ja mislim da sad trenutno ima nesto preko 210.000km... A sa koliko sam ga kupio to moram da proverim...

- - - - - - - - - -

Drustvo imam jedno pitanje za vas... Uzeo sam jednog Yuga da ga sredim malo,jako je bio ulego od pozadi,ali bas prilicno... I ja da bi to sredio kupim nov Gibanj sa 2 platne kad ono ista prica da ne kazem skoro nista nisam postigao!!! Mozda za nijansu bolje ali idalje to nije to!!! Sve ostalo je dobro zamenio sam i Amortizere i gredu proverio da nije pukla ili da nije kriva i jok sve je super!!! Ali idalje nisam zadovoljan kako stoji... Kupio sam kao nov gibanj sa 2 platne ali mi i ovaj nov deluje dosta slabasan,kad sam ga montirao rukama sam mogao da ga savijem do viljuska... Dal moze da bude u necemu drugom uzrok ili samo gibanj???? Sutra cu da ga skinem ponovo i da idem ga ga zamenim da uzmem gibanj sa 3 platne... Neznam dal je toliko los ovaj nov!!! :sta:

Nazad
Vrh