Kada niste u traktoru, vozite

Ni nece bitu trojke sa prednjom vucom, BMW planira seriju 1 gt ( monovolumen) sa prednjom vucom.

Mozda nekad bude i serija 3 sa prednjom(ne dao Bog) i sa automatikom kao jedinim izborom.Evo recimo A6 kolika limuzina,a prednja vuca,sve je moguce.
Ja sam ucio da vozim na ladi 1300S,zadnja vuca,pa kad padne kisica,pa je isteram na travu,ma milina jedna.

Evo i BMW M modeli polako ali sigurno opuštaju samo zadnju vuču i prelaze i na pogon na sva četiri točka. Jednostavno 2013 godine retko ko još uistinu želi pogon na zadnje točkove. Zadržaće se mala nišna grupa automobila u tom segmentu i to je to...

ja danas menjao prednje plocice 1500din. taj auto ima 410000km menjao sam mu stabilizatore na balans stangli i gume na stangli, dizna mu je jedna otisla,alnaser je raddjen,grejaci menjani,to sto mogu da se setim od kad ga ja odrzavam,verovatno treba i turbina sad da se remontuje jer troskari ulje,u kabini sve radi sve je ispravno

Jos uvek vozim ladu 110 i hocu da je prodam odnosno bice to poklonje auto za neke sitne pare jer bas nisu na ceni

Japanci su u sam svecki vrh sa njihovim automobilima. Pa zato kad se kupuje bilo koji njihov automobil , tu nema promasaja.

Једини модели АМГ који имају погон на сва четири точка су МЛ и ГЛ, а то су џипови...сви остали модели АМГ мерцедеса имају погон на задњој осовини...Б калса и А класа иако носе трокраку звезду то нису мерцедеси..то су мала говна која мпуно коштају, а мало дају заузврат што се тиче удобности мерцедес лимузина...и спортских купеа...

galicije svaka roba ima svoga kupca :) isto tako i ta A i B klasa su nekom perfektan auto a Vama nisu... suvise je to subjektivna procena, ako me razumete... Meni se recimo jako svidja nova A klasa, prelep auto... A i sa B klasom u garazi se ne bi zalio... Moje su potrebe za manjim automobilom, ne velikim poput c, e i s klase... :ppozdrav: zato i kazem da se ne bih bunio da ih posedujem :)

моји терају мерцедесе, па и ја већ 35 година, само се једна класа вози и то је Е...као што сам рекао не могу се они поредити по удобности са Е калсом ниакда, комфором такође..безбеднсот је на страни великог аутомобила...ко није терао ове велике меце, не зна о чему прича.....

To sve stoji, i ja se sa Vama slazem.... Ali recimo, tu E klasu ja malopre ne bi malopre mogao parkirati ispred zgrade, jedva sam ugurao saxo izmedju dva automobila... Zato i postoje ti malisani, a udobniji su od mog saxa sasvim sigurno :) Mada je on cist francuz, sa torzijom i poprilicno je udoban... :ppozdrav:

galicije 83 mnogo ruzno zvuci to sto lupas to sto ti volis ja ne volim ali ne govorim da je to govno.Vozim tu B klasu i prezadovoljan sam,ali takodje cenim i tudji ukus.Svako zna sta mu odgovara i dokle mu cebe dostize

Rale sva sreca pa na ovom forumu imamo galicija i ekipu da nas prosvetli i kaze sta je dobro.

http://www.njuz.net/vlasnik-golfa-nezadovoljan-svojim-automobilom/#ixzz2jhv6oHOA
NOVI SAD, 30. oktobar 2013, (Njuz) – Ratko Tepeš, koji već 20 godina vozi svog golfa dvojku, tvrdi da nikako nije zadovoljan ovim automobilom, saznaje Njuz.
On kaže da, iako ga golf relativno dobro služi i generalno se skoro nikad ne kvari, ne može baš da kaže da je oduševljen ovim nemačkim automobilom.
- Jesam prešao skoro pola miliona kilometra njim i istina je da nikad nisam imao većih problema osim par sitnih popravki, ali ipak nije to to. Počeo sam da sumnjam u neprikosnovenost golfa, a u poslednje vreme mi se čak čini da ima i boljih vozila. Moram da priznam da u saobraćaju sve više primećujem i druge marke automobila, a jedna tojota mi je čak zapala za oko – rekao je za Njuz ovaj pomalo razočarani vlasnik popularnog „guzonje“.
Poznati stručnjak za terenska vozila Miroslav Lazanski kaže da je Ratkov slučaj tipičan primer pomodarstva koje je karakteristično za vreme u kojem su razne novotarije preplavile naše tržište.
- Svako ko sumnja u golfa znači da od starta nije ni bio iskren u svojoj strasti prema ovom automobilu. Mogu da shvatim da neko kaže da golf „guzonja“ nije najbolji automobil ikada, jer se posle njega pojavila još bolja trojka, ali reći a priori da golf nije dobar auto je kao da najlepšoj ženi na svetu kažete da je samo žena – zaključio je Miroslav Lazanski.

Read more: http://www.njuz.net/vlasnik-golfa-nezadovoljan-svojim-automobilom/#ixzz2jhycqAQy

Једини модели АМГ који имају погон на сва четири точка су МЛ и ГЛ, а то су џипови...сви остали модели АМГ мерцедеса имају погон на задњој осовини...Б калса и А класа иако носе трокраку звезду то нису мерцедеси..то су мала говна која мпуно коштају, а мало дају заузврат што се тиче удобности мерцедес лимузина...и спортских купеа...

Druže jel ti čuješ sebe kakve gluposti lupaš i ne znam kolko si svestan i koliko pratiš finansijsko stanje naše zemje nije sve u željama ko šta bi voleo da vozi nego većina uzme ono što može da kupi bez preteranog zaduživanja i kasnije da može taj auto da održava i kao glavni faktor za kakav auto ima potrebu. Kod svakih proizvođača imaš i jeftinije modele a i skuplje i naravno da fabrika ne može untrašnjos i dodatne luxsuzne stvari da koristi u sve modele jer bi cena bila drugačija ako slučajno ne razumeš kad imaš slobodno vreme prošetaj malo po gradu i vidi kod par dilera različite modele i posle podeli sa nama kakvu pouku si naučio.

galicije83 Nije bas tako kao sto ti besedis . ljudi u velikim gradovima nemogu da voze velika auta , a vecini je sve jedno da li se vozio u veliki ili u mali auto. ML nemoze se meriti sa Pajero , Patrol , a i da ne pricamo za Land Cruzera. E klsasa je dobar auto , ali nije ne zamenljiv. Ja vozim Hondu Accord i pre zadovoljan sam. Sto se tice cene auta za 1 polovan Mercedes E klase , ja mogu kupiti 2 -3 Honde Accord , a taj mercedes nikada nece vise moci da predje kilometara od jedne Honde , a da nepricam za 3 komada.

Varas se za pogon AMG,pre tri nedelje je bilo mislim na vrelim gumama izaso je AMG model sa pogonom samo na prednjoj osovini... A izgleda da ce tako i nastaviti da ih prave :(

Jel mislis na rav4? Znači preporučuješ je kao dobar auto. Koja je potrošnja neka prosečna na 100km. Jesi je uzeo novu ili polovnu
mislim na rav,da nije moj gazdin je ili firmin,pa u petak sam presao s njom oko 300km bila mi je prosecna 6.5 al ima sve 4 zimske gume . Nemam nesto negativno da kazem mada je retko i vozim tako da neznam sve mane i vrline :D E,da nesto joj lupka u prednjem levom tocku ne uvek al ja nemogu da pronadjem sta je,eto to me nervira ;)

Nazad
Vrh